Middag: fetaostsmörgås med solrosfrön

 
En otroligt mysig frukost-dejt blev det, med prat om allt som finns mellan den där himmlen och vår jord. 
Middagen då: smörgås med fetaost 10%, solrosfrön, agave sirap/honung, in i ugnen på 200C till smörgåsen har fått färg. Lite soja över. Tillbehören bestod av bladspenat, gurka, tomat, vit quinoa och currybullgur. Vattenmelon till efterrätt.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Man kan nästan gissa vilken som är din respektiva Nils tallrik ;)

2012-07-16 @ 07:36:28
URL: http://lotta.livskick.nu
Postat av: Emelie

Mums! snart ses vi igen!

2012-07-16 @ 08:11:04
URL: http://emeliesohlberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0