Party.


Nu drar det iväg på kalas snart. Det är party i Östertälje och jag är taggad till tusen!
Måste ta en sväng förbi spegeln igen och kolla om jag inte ska ändra något med sminket. Hejdå!♥


Till STHLM.


Nästa huvudstaden för en jakt på shorts och bikini samt tygskor har börjat. Önska mig lycka till!

Vi 90-talister har allt haft en bra barndom.En onsdagkväll.


En dag med den dagliga träningen och sedan en Joanna på besök. Vi plus Markus, Dan och Fredrik besökte en badplats för att göra ett kvällsdopp men frös så vi bestämde oss för att åka och basta på Markus sommarställe. 


Nu ska jag lägga mig och läsa några sidor i min lilla bok men dator säger jag allt Godnatt till nu. ♥

Nattis!


Jag kom på att jag måste lära mig en grej. Att inte märkaord och sluta vara en surpuppa. Så nu bestämer jag att jag ska sluta med det och de med basta!

Föresten så har jag blivit brunett igen. Fuck redhead för ett tag. Nu ska sängen och jag vill nu förenas men innan måste fönstret i mitt rum stängas för annars kommer jag frysa rumpan av mig i natt. Jag får väl också erkänna att jag helst inte vill sova ensamen men vad ska man göra när ens lover är flera mil bort? 

Jag säger Godnatt♥

Tisdagen .


Jag har egentligen inget större anledning till att vara trött men det är jag iallafall. Eller det kanske beror på att jag har precis varit på gymmet och tränat lite. Seg är iaf ordet som beskriver mig nu. För resten av dagen har jag inga planer utan jag ska bara ligga och slappa. 

Tvn skriker efter mig så jag måste nog slå igen laptopen.♥

Grillning på bryggan.

Grillning i Rönninge med 50/50 Sorundabor och Rönningefolks. Kameran är tillbaka vilket resulteras i en del bilder. 

Säger vi S N DUBBEL-O K?Visst, jag läser blondinbellas blogg men jag har nog aldrig varit extremt avundsjuk på flickan. Inte förens idag... Snook på gotland och hon var där men inte jag. Aja jag får väl ta en kaka och trösta mig med att Snookarna också spelar i Härnösad som en Lisa tipsade om. Den 8de augusti och jag var såklart tvungen att ring och kolla om de var 18 årsgräns vilket det såklart var. Men den snälla farbrorn på andra sidan luren skulle kolla upp om jag inte kunde komma in ändå. Så nu sitter jag här och väntar hoppfullt på svar. 

Bild- Kihlen I Kinna 2008

Blir det snook i sommar?Ny vecka.


Yes hemma ifrån Vänersborg har jag varit i nästan 24 timmar och det är skönt att vara i Sorunda faktiskt. Sen jag kom hem har jag hunnit med att gratulera Daniel som blev hela 17 år igår samt så besökte jag besökt Malin och Majas hus igår. Imorse vaknade jag tidigt för att åka till simhallen för att köra några längder. Det gick bra och jag måste erkänna att det är riktigt kul att börja simma igen. Som litet barn så simmade jag många, många år men nu på senare tid så har jag bara besökt simhallen för deras gym vilket jag tycker är trist. Så ändring på det! 

Ikväll blir det grillning vid vattnet om det blir som jag vill. Myspys är ordet. 

Bild - Grattis Dan som fyllde år yesterday! Bättre sent än aldrig..


Nu är...


...allt förutom datorn nerpackat. Det följer såklart med förstår du. Vill bara tillägga att min kamera är på lagning så det är därför som jag aldrig lägger in färska bilder nu för tiden. Fast vi får se det possitiva i det hela, att jag kommer vara rikigt kåt på kameran när den kommer hem så bloggen kommer fyllas med onödiga skit bilder. 
Jag måste nu slänga ner det sista i väskan och sedan sova lite. Morgondagen kommer börja tidigt för att mamma envisas med att vi ska börja åka innan tuppen gal och värmen kommer. Nejfan hejdå. ♥
 

Onsdag?


Den här bloggen uppdateras grymt dåligt måste jag säga. Jag får väll skylla på att det är sommarlov och vädret tillåter mig inte att sitta inne. Jag håller knappt koll på vilken dag det är men det är väll så det ska vara när det är sommar?
Idag och igår har jag varit i Salem igen och besökt Nils hus samt igår träffade vi vänner hos Erik. Denna dag har det inte hänt så mycket, endast sovmorgon och bad. 

Det blir inge snook för min del på Söndag för jag ska till Vänersborg istället. Frågan är vad som har hänt med den snook-galne Jytte som skulle göra vad som helst för att få se snook live? Jag får väll erkänna att jag har ändras och inte är samma person nu som då kanske. Men hur som helst så blir det i alla fall Vänersborg imorgon bitti fast bara över helgen. Jag hoppas att jag ska få chansen att träffa lite saknade vänner när jag kommer hem.


Att packa och motionera är det jag ska ägna mig åt nu.♥Lördagen avslutas med Antoinette.


En gårdag med lite festlighet i Salem och en lörag med Nils och Markus i stora staden Stockholm. Det blev vandring i Birkastan samt pizza i det gröna. Myspys! 
Har också hunnit med att spela UFC hemma hos Nils. Det var är ett riktigt trevligt spel må jag säga. 

Ikväll har det kollats på film med Dan samt motionerats lite. Men nu sitter jag ensamen och tittar på Marie Antoinette. Underbar film. Fast det underligt att det är ett par Converse med i filmen som utspela sig på 1700-talet. Tror du mig inte? Då har du något att leta efter nästa gång du ser filmen. 


Sådär..


Nu är mina tre arbetsveckor över och jag kan nu njuta av att vara ledig. Tack för informationen att snook ska ha ytterligare en spelning på Gotland! Spelningen är den 19 juli och själv ska göra allt jag kan för att få se snookarna live. ♥

Winnerbäck.


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu.. 

Dagens låt?

Kort är ordet,

Bilden är tjuvad ifrån Natalia. 

Bildbevis på att man missade snookarnas kanske ända spelning i år. trevligt! 
Imorse vaknade jag efter 5 timmars sömn och ett party i bagaget men jag begav mig till jobbet. Timmarna fram till lunchen var värst men efter en sovstund var jag super pigg. Efter dagens arbete åkte jag hem och somnade på direkten. 

Nej nu måste jag logga ut snabbt. Åskan är i luften.

I natt är jag din, i natt är du min?


Jag tror inte på verbet som börjar på K och det är ditt fel att jag fryser i natt...


Hem ljuva hem.


Kul att man idag fick redan på att Snook visst har en spelning i år. Spelningen var på Gotland och igår. Nu är man måttligt glad..
Hemma från Sundsvall iaf efter en trevlig helg. Lägger in få bilder från igår innan vi gick ut på Gatufesten. 


Nu blir det snart att sova. Imorgon är det arbete igen samt en födelsedag som ska firas. Godnatt.♥

@Sundsvall


Jag sitter just nu i en etta i Sundsvall med Petra. Här är vi på besök för att festa med alla glada norrläningar på Gatufesten. Vi tog bussen upp igår och kom fram till Sundsvall vid 8. Då blev det att träffa upp några sköna brudar med världens härligaste dialekt. Kvällen blev såklart en rolig en med mycket dans i öltält med fräna Sundsvallsbor. Såg också Moneybrother som spelade på den stora scenen här i staden. Men ikväll blir det Tomas Ledins samt Far och Sons texter som vi ska sjunga med till. Föresten så träffade vi tre killar ifrån vår hemkommun. Lite random att Sorundabor träffas 30mil ifrån våra hem men men livet är random.

Nej nu ska jag börja småfixa mig lite samt tagga till. Jag bjuder på lite Tomas Ledin.


RSS 2.0