Hata mig fort, älskar mig aldrig?


Efter förhållandet med Veronica Maggio har det varit tyst om Kilhens kärleksliv. Jag har såklart en hypotes om vad som kommer. Det kanske är det ett förhållande med Sophia Somajo som är på G? Oskar har tidigare träffat kärleken genom jobbet så nu när han producerar åt Sophia kanske det händer igen, vem vet?


Bild. Sophia och Oskar

Att vara ledsen blir man inte lyckligare av.


Jag höll preis på att skriva av mig i ett inlägg. Några rader om att det just nu känns knas och lite skit. Fast det blir ingen lyckligare av så jag raderade skiten och bestämer mig för att sluta lyssna på Lars Winnerbäck. Hans lyrics är underbar men påminner mig bara om bokens förra kapitel och gör mig olycklig. Förlåt Lasse men man ska må bra av musik och inte det motsatta..
Nej, nu är det sommar och då är man glad samt kär. ♥


Måndag.


En arbetande dag med lite små bus och kebab. Sedan mötte jag upp Dan i Haninge för att leta efter en bikini. Hittade dock ingen utan kom hem med två kjolar istället. Att jag inte hittade någon bikini får gå ändå hade jag tänkt för jag hittade två användbara badkläder i byrålådan. Så jag överlever nog den här sommaren också. 


Bild1. random07
Bild2. random07



Rise against - Hero of war


Torsdag.


Sommarjobb till klockan 11 sedan blev det bad på okänt vatten med Linus, Maja och Malin. Efter dagens första skratt förstod jag att jag allt hade saknat de där tjejerna ganska så mycket. Efter sol och simning köpte vi färdigrillad kykling och satte oss i min trädgård. Fast att klockan då var närmare 5 så stekte solen och vi somnade faktisk en stund. Vi lämnade sedan solen för att gå in på favoriten Linas kvällsbok. Det borde vara 20:de gången jag ser den filmen men ändå skrattar jag som om det var första gången. 
Imorgon börjar helgen som ska bli en lugn en med mycket sol och bad. Som sagt har jag mycket att ta igen.


Bilder ifrån sommaren 2006.
Bild1. Malin och Maja
Bild2. Jytte
Bild3. Trollhättan

Sommarjobb.


Denna vecka är Jytte en arbetande ungdam, det är min förklaring till bloggtorkan. Jag kommer igen när jag har tid och lust att skriva. Till dess simma lungt!♥



Söndagar är underskattade.


En seg dag då jag har sovit många ljusa timmar. Gjorde ett försök till att sola men då gick solen i moln och regnet kom. Så måste jag ta tag i dagen och åka och köpa lunch till morgondagen samt få fart på benen genom en joggingtur.
Aja peace♥


gårdagen @ Daniels


Sämre bildern får man leta efter..

Lördag och kväll.


Nu ska jag över till Dan och grilla med några vänner. Hoppas vädret är med oss ikväll. ♥

Midsommar.


 
Igår var det midsommar. En midsommar som visade sig bli den bästa och mest random. Dagen började med sillfrukost likt tradition sedan blev det att ta det lungt och fixa sig inför kvällen. Jag for tidigt iväg till Rönninge och Philips hus där vi fixade middag och hade det trevligt. Efter tårta bestämde sig folket för att splittras. Några åkte hem till Sorunda medan vi partysugna stannade kvar. Vi träffade tre random brudar som bjöd med oss på fest i Tumba. Väl på festen var det trevligt men mitt i allt förflyttade sig partyt till ett annat hus 5minuter bort. En super najs kväll som sagt!






Foo Fighters - Times like these


En sommardag


En varm och solig dag har vi länge väntat efter och idag kom den. Jag hoppade nästan ur sängen imorse för jag blev så glad att solen var framme. Det första jag gjorde denna morgon var att träna. Jag har börjat med att försöka besöka gymmet varje vardagsmorgon nu på sommarlovet. En rutin är bra att ha på sommaren tycker jag. Men annars har jag endast umgås med Dan och Fredrik idag. Vi har njutit av sommarlovets första bra dag i form av att solat och grillning. Nu ikväll har vi tre +Markus spelat poker, trevligt.



Nu ska jag...


Att titta ensamen på film är var jag ska göra nu. Det är absolut inte förbjudet att ha lite mys med sig själv. Senare ska jag färga mitt hår ljusare. Du behöver inte vara orolig för det blir endast slingor. Budget färg är det som biter bäst, bör det inte vara tvärtom?

Fredagen den 13 juni 2008 en riktigt tur dag.


Bild- snook
Ett fucking år + en dag sedan jag såg snookarna live senast. Sorgligt att jag inte kommer få se killarna på sommarlovet. Utan snook är det ingen riktig sommar.

Fredagen @Elins

När jag ändå var i farten att ladda upp bilder tänkte jag slänga upp korten som togs i fredags också. De är snodda av Elin herself. Jag sitter och funderar skarpt på att byta signatur pose. Japanposen eller peaceposen som de kanske heter, den är iaf en aning utjattad.♥

S. 14


Hemma ifrån Järna och dagen har spenderats i sängen med datorn framför snoken. Vädret suger och jag är jäkligt trött så det finns ingen anledning att göra något annat. Men gårdagen var trevlig.


En bra början på mitt sommarlov.


Kan berätta om mina små äventyr sen jag bloggade sist. Senaste inlägget är ifrån Torsdags då jag slängde ihop något snabbt och litet innan jag åkte in till Gröna lund. Den kvällen slutade som många andra i Rönninge och jag övernattade i Nils hus. Dagen där på åkte jag hem tidigt för att endast hinna duscha och sminka om mig för att senare ta bussen till Nykvarn och Elins. Där åt vi tvåmansmiddag men senare kom det folk och med tiden blev det bara fler. En trevlig kväll som slutade med att jag åkte hem för att sova i min egna säng (bilder från kvällen kommer). Dagen efter är dagens dag och då har jag bara sovit ut och tagit en trip till ett gym som visade sig vara stängt, fail. Så jag ska ta en joggintur i skogen istället. Ikväll blir det en födelsedagsfest i Järna där man ska vara utklädd till något på bokstaven T. Under kvällen ska jag använda dessa brillor, någon gissning vad på T jag ska vara?


En snabbis.


Jag mår piss efter igår kväll men jag antar att det har jag bara mig själv att skylla. Nu ska jag slänga i mig lite mat för att sedan åka in till Gröna lund för att se lite livemusik. 


Fjortisposaren är tillbaka.♥

Hej, hej sommar!


Blev jag nöjd med betygen? Ja sådär. Jag fick 3mvg, 3g och 5vg. Mamma, pappa och jag har firat skolavslutningen med pizza och med nya pengar i Jyttes plånbok. Jag älskar de där personerna som kallas för föräldrar ibland. Nu ska jag snart åka till Södertälje för att parta lite. En klasskompis räddade avslutningen och jag är toppen glad. Glad för att det är sommarlov och att jag är kär!

- Hej, jag är bög!

Ett litet grattis till mina vänner Malin och Maja som fyller 17 år idag. De är för stunden i Las Vegas och firar sin dag. Jag skickar några tankar till dom jävlarna.♥

Nu tar vi lov från skiten.


Fick nog med hela klassen på bild. Duktigt. Nu ska jag baka muffins.♥

Sommarlov snart...

Regn och rusk samt skolavslutnings Jytte. 
Nu ska jag borsta tänderna och hämta ett paraply.♥

Old school haircolor.


En bild som är cirkus 4 år old. Min natuliga hårfärg. Med detta kan vi konstatera att det omöjliga har inträffat. Jag nu har fått tillbaka min natuliga hårfärg. Jag är lika förvånad som du. Vart tog den stolta svartskallen vägen?

Sommarens andra dopp.


Trivseldag. En dag då klassens ska umgås och ha det trevligt  innan sommarlovet. Foto och film-klassen åkte till Gröna lund medan vi i SPME fick nöjet att spela minigolf. Liver är allt bra rättvist. Det slutade med att vi fick för tråkigt på minigolfbanan så vi bestämde oss för att bada. Knas kalas.
 
Bilder tjuvade av Fridelinen. 


Kom sommarlov!


Bild1- Ginatricot
Bild2- Hm 
Bild3-Ginatricot

En shopping dag med min moder i lilla haninge. Jag har haft huvudbryd över skolavslutningen då jag inte har vetat vad jag ska ha på mig. Fast nu är det lungt för idag hittade jag en kjol att ha vid avslutningen på onsdag. Det inhandlades också en vit body. Jag som har lovat mig själv att aldrig använda en såndär ful jävla body så går jag och köper en. Typiskt. En "bra att ha"-bh hängde också med hem. Nu kan sommarsavslutningen komma samt sommarlovet. Jag är taggad!

Lördag .


Igår fredag var det skolavslutnings firande fast att jag inte har slutat skolan än. Wendela folket tar lov nu på onsdag. Men jag var i Rönninge och firade deras avslutning. Myspys. Vaknade imorse hos Nisse och spenderade lite tid där. För stunden sitter jag och Dan och tittar på stångdans men ska snart byta till SATC i alla fall om jag får välja. 

Ett kortis inlägg för nu ska jag banimig svulla ostbågar ♥






Sex ant the city.


God morgon filurer. 
En ledig fredag för min del och det  börjar jag med att ta fam Sex and the city-boxen. Jag tror att det kommer bli mycket SATC i sommar i alla fall om vädret kommer fortsätta knasa. För några dagar sedan gjorde jag ett sånt där skojigt test på facebook. Du vet ett "Vem är du i SATC"-test och jag fick resutlatet för att vara en Samantha Jones. Hon är den absolut coolaste i hela Sex och staden serien. Ett liv som tas med en nypa men ett liv formodligen med kondylom. 


Om några timmar ska jag nog åka och träna lite men först blir det lite mer serie och frukost. ♥

Old school.



Sitter hos Daniel. Han har allt bra många äldre bilder han, som till exempel den här över. Ser du mig och Dan?

Glassjakt.


Regnet ruskar i Sverige och fötterna fryser till is i ballerinaskorna bara man lämnar huset. Jag säger usch! Men mitt i detta rusk idag suktade jag och Petra efter de nya Magnum glassarna som pryder alla busshållplatser så fint. Vi stog i minst 5 minuter och dreglade innan jag fick nog. 

Jag- Men ta en 20-lapp och spring in och köp en varsin Magnum till oss.  
Petra- Vadå nu? Bussen går ju nu!
Jag- Nej, om en minut. Du hinner!
(Petra springer över vägen och köper dyra glassar) 

Väl på bussen fick vi smaka av våra 22-kronorsglassar och fyfan vilken besvikelse. Vi satt hela bussresan hem (50 minuter) och klagade över hur små och ovärda glassarna var.  

Bilder.


Prom night.


Ju närmare man komemr sommarlovet desto kortare blir skoldagarna. Halvdag i skolan och nu ska jag över och fixa och trixa med Daniels lillesyster Mikaelas hår samt smink. Idag är det bal i min förra skola och alla nior kommer nog vara skit fina. Jag ska såklart vara där och ta en massa kort. 
Nu måste jag kila till Mikaela. ♥
P.s bjuder på några bilder ifrån min bal.




Ett tips.


Efter en dag i stora staden är jag hemma men bara för att byta byxor och dra till träninglokalen. Fast innan jag lämnar mitt gröna hus så ska jag tipsa om en blogg. En favorit till blogg faktisk. En sockersöt blogg som innehåller mycket japanskt, knasiga saker och en vardag för en Foki. Tyvärr så känns bloggen lite fejk med "allt ska se så perfekt ut- glans".


FOKI.BLOGG.SE

Irriterad.


Usch, jag är så irriterad. Arg och sur över att jag inte kan göra något pågrund av min förbandade fot. Ett sådan här sug efter en joggintur har jag nog aldrig känt. Jag ska nog gå ner och ta en lång dusch och sedan titta på DH. En tidig sömn ska nog få bort min irritation. Imorgon är det stan med klassen för att besöka ett museum, det ska bli måtligt kul.Som sagt negetiv och irriterad. ♥



Tisdag .


Ojsan nu var det ett tag sedan denna blogg uppdaterades. Det ska vi göra en ändring på nu. 
Just nu är det väldigt slappt i skolan då vi har få lektioner kvar innan sommarlovet är här. Idag till exempel hade vi endast en lektion och en röstnining inom skolEU-valet. En jakt efter en kjoll till avslutningen var det som gällde efter skolan. Jag hittade tyvärr ingen så jakten fortsätter imorgon. 
När jag kom hem till Sorunda bar det iväg till gymmet med Sandra. Jag har ett fruktansvärt skavsår sen Scania milen som jag sprang för sisådär en vecka sedan så jag kan inte gå ut och jogga direkt. Så att lyfta lite på gymmet passar perfekt just nu. 
 

Bild- Tjaa biff 

Nej, om cirkus en timme börjar tvn sända bra program så jag ska nog sätta igång med matteresterna. ♥

RSS 2.0