Nu är det fan sommar!


(Y)


Igår var det kalas i Sandras hus. Ett par misstag gjordes men kvällen blev nog ändå lyckad för många. Tog inte bilder förutom två knasiga på väninnan och mig. Super seriöst. 

Denna lördag har jag varit över hos Daniel men vi +Get bestämde oss sedan för att åka ner till stora staden Nynäshamn för att hälsa på en hårt arbetande Fredrik. Efter detta blev det grill samt årets första dopp i det blå. Fyfarao vad kallt det var i vattnet. Usch, usch. 

Fredag.


Nu har man halsont igen då och med facit i hand så var det bra att jag inte tränade när jag var sjuk. 
Jag ska bara ta en värktablett för magen och halsen och sedan blir det skola med endast en lektion. 
Te är fortfarande min bästa vän samt räddare. ♥

Dagen i bilder.



Jag hade med mig kameran idag så det blev som sagt dagen i bilder. En dag med prov, softball och konsert av Musik3orna. Konserten var bra och det klart häftigaste var när de började skrika till en Slipknot låt. 
Efter den såkallade skoldagen så blev det fika och småshopping med Elin. Sedan mötte jag upp Mamma för idag var det ju dags att springa Scania milen. Väl vid själva starten träffade jag Simon och jag övertalade honom att ta den stora rundan och göra mig sällskap. Vi sprang tillsammans hela milen och jag tog ton när det blev för jobbigt och rappade lite då och då. Vi försökte oss också på en allsång. Vi joggade runt på precis en timme och vi var båda nöjda med våra prestationer, Simon hade tydligen också varit sjuk så vi kände oss ganska så jämna. 
Nu sitter jag här med ett gigantiskt skavsår och längtar efter en dusch som jag ännu inte har tagit. Jag ska nog ändra på det där med duschen. Simma lungt. ♥

The Turtles - Happy Together


Tisdag.


Idag valde jag att stanna hemma ifrån skolan och kurera min hals, vilket fungerade utmärkt. Nu är nästan allt halsont borta och det betyder att jag kan springa på torsdag. Fast ingen träning innan för jag vill inte riskera att få tillbaka det onda. 
Solen har ju tittat fram idag så jag flyttade ut täcket och läxbökerna ut på verandan, helmys. ♥


...




Gives you hell The All - American Rejects


Förkylningstider?


Det som inte får hända har inträffat, jag har blivit sjuk. Jag var så dum att jag gick hem till min dunder sjuka vän och efter det har halsen gjort ont as hell. Perfekt i tid för Scanianmilen. Jag vet, det är det ända jag har på hjärnan nu. Jag har faktiskt tränat för de där nedrans loppet i 4 månader. För att kurera mig ska jag dricka en jävla massa te och inte springa någonting innan själva loppet. 


Önska mig lycka till!♥

Vi lever i nuet men ångrar inte gårdagen.


Under denna långa helg har jag träffat gamla bekanta och fått tillbaka äldre minnen. Det är härligt när det gamla och det nya blandas. Fast vissa äldre vänner kan jag vara utan. Varför man valde att lämna dessa vänner har jag blivit påminnd om igen under dessa dagar. Jag lever i nuet och just nu älskar jag livet som levs. 

Bild- ett år sedan

Du hade rätt när du sa "Vad som än händer så blir det bra". ♥

Tiden stanna just idag, livet är en musikal, puss och kram.


Snart är det sommarlov.


Jag hatar när livet kommer i obalans och vardagsrutinerna rubbas. De senaste dagarna har jag rymt ifrån läxor, träning och stoppat i mig för mycket skit. Nu ska det bli en vändning och jag sätta in kroppen i rutinerna igen för annars överlever jag nog inte veckan.

Måndag: Japanska omprov och rättning av hemtenta
Tisdag: - 
Onsdag: Inlämning av hemprov i japanska
Torsdag: Historia prov + Scaniamilen (!)
Fredag: Matte inlämning av två hemprov + historia hemtenta inlämning 

+ att jag måste hinna ta igen träningen som jag har missat de senaste dagarna, som sagt Scaniamilen är bara några dagar bort.




Hoppas jag är vid liv när det efterlängtade sommarlovet kommer.♥

Ett tecken på liv.


Gårdagen var riktigt kul men slutade i kaos. Idag har jag lidit av ångest och just nu vill jag krypa ner under täcket i några dagar. Det blir inga bilder här.


Min mobil är spårlöst försvunnen efter gårdagen vilket betyder att jag har nytt numer, 0737308584. Det knasiga är att jag kan redan mitt nya mobilnr utantill.

Eminem - We Made You


Torsdags kalas.


Ikväll kommer det lite vänner till mitt gröna hus. Håller tummarna för en heltrevlig kväll. 

Skorskorskor


Idag efter skolans jobbiga timmar mötte jag upp mamma för att leta skor. Hittade tre stycken som följde med mig hem. 
Jag sliter skor som bara den, dyra som billiga så därför satsar jag alltid på budgetskor.




Det blir duschen och sedan tvmys med tedrickande.♥

Perfekt väder för en joggintur.


Gaah, simhallen var stängd så vi fick lov att åka hem igen. Fast vi smider andra planer för dagen, Sthlm är inräknat. 
Först ska jag ut och springa lite i solen. Önska mig lycka till!


Favorit i repris


Rix fm och bassängbad.


Igår var det Rix Fm med ett helt gäng folk, lite sorunda bor men mest Rönninge folks. Trevlig kväll trots EMD och Måns. 

Bild tjuvad från Fridelinen- Nisse, Petra, Joanna, Jytte, Frida och Fridas vän

Nu ska jag och Petra snart åka och joina tanterna i motionsbassängen i Ösmos simhall. Här ska det simmas och bastas! ♥

Yes box.


Fucking samhälls och svenska uppsats skickad. Äntligen har man fått sitt liv tillbaka, nu ska jag duscha.♥



Onsdag.


Igår var det en ledig dag för min del då jag endast satt inne och gjorde plugg hela dagen. Tråkigt är bara förnamnet men det behövdes verkligen för nu lever min klass i ett helvete med inlämningar och prov upp till öronen. 
Första N-provet i matte A idag då och det gick väll sådär, låter resultatet avgöra om det gick bra eller inte. Annars bara en lektion. 
Gymmet har jag hunnit besöka idag i sällskap av Maja och det gick super att träna faktiskt. Jag blir riktigt stolt över att jag har fått i gång konditonen och har tränat ordentligt under lite mer än 3 månaders tid. Fast dock finns det lite saker att klaga på. Som till exempel att jag dricker väldigt onyttiga drycker varje helg men det ska det bli ändring på. 


Bild- bara för jag tror att den här bloggen behöver lite kuk.

Nu blir det härligt samhällsplugg♥

EAGLE-EYE CHERRY - SAVE TONIGHT


Eagle-Eye Cherry - Save Tonight
Uploaded by Eagle-Eye-Cherry - Explore more music videos.

En Måndag.


En riktigt trött dag med inte mycket till sömn, skola samt ett besök i stora staden med Daniel. Nu ska jag kura ihop mig i soffan med tekoppen. Det blir en mycket tidig sömn ikväll.


En favorit produkt måste jag kort tipsa om. Toni&Guy Volume Shampoo, drygt, bra och luktar mumma. 



Samwell - What What In the Butt


Klockan ställt på 05.50, godnatt och sov sött♥

18 dagar kvar.


Nedräkningen inför Scaniamilen har börjat, 18 dagar till start. 
Idag märkte jag att det går åt rätt håll med konditionen i alla fall. Jag är inte alls lika död efter en joggingtur som jag var förut nu är det istället riktigt skönt att springa. Men nu när det bara är få dagar kvar ska vi ta i med hårdhanskarna. Imorgon ska jag vakna lite tidigare för att ta en tur tillsammans med min mamma som också ska springa den där milen. 




För en tid som bara går och aldrig kommer igen.


Nu var det Söndag igen och helgen har bara flugit iväg, som vanligt då. Hittills idag har jag hunnit vakna, sagt hejdå till Nisse och bakat lite med Dan. Vi bestämde oss för att ha en bakisdag men vi kom på att vi inte alls var bakis, fast vi spelade med ändå. Att tjocka med kladdkaka samtidigt som man sover framför en dålig film passar vare sig man är bakis eller inte. 


Grattis i efterskott till en Petra!


Igår blev det ett kalas. Petra fyllde 17 år och det friade vi med grill +tårta i mitt hus. 
Det var trevligt och visst togs det lite bilder men autofokus funkade inte så bilderna blev suddiga. 


I can't do anything except be in love with you.


Jag har skiljts från mina vänner för kvällen. Nu sitter jag ensamen, är sjukt trött och hör det nedrans regnet utanför fönstret. Denna kväll behövdes och denna tidiga sömn jag snart ska få behövs också.  


Bild- Tre random men coola brudar. Livet skulle se allt bra annorlunda ut och jag inte kände dom alltså. 


Fredagen.


En solig fredag helt i min smak. Bara en lektion och sedan ett evigt sökande efter en jacka. Frida flirtade till, så att vi fick med oss en random Filip in på Lindex som smakråd, haha. Efter skolan och Södertäljes butiker åkte jag och möte upp Daniel och Fredrik i Haninge. Där hittade jag mig en snygging till jacka, äntligen. Annars har jag bara hunnit med att handla lite med mamma idag. 


Bild1- min nya drog, en eller två koppar om dagen är ett måste
Bild2- dagens Jytte är en suddig en
Bild3- min jacka, 198kr hmbarn (!)

Nu ska jag ut och springa av mig lite, senare blir det chill hos en Dan♥

För trött för att leva?


Det finns verkligen ingen ork för blogging eller träning. Men så lätt kommer jag inte undan. Ska nog gå över och våldgästa Dan nu och släppa honom för här ska det banimej joggas. 

Bilden är sisådär ett år gammal. Jag kan inte förstå att jag hade sådär svart hår, aldrig igen! Men till höstern blir det nog bruna slingor.

Promoe - Svennebanan


Grattis till Promoe som kommer leva fetas i sommar på sin sommarplåga Svennebanan. Det härligtaste är att videon är gjord med hjälp av gammalt material från en svensexa, alltså inget fejk flummande här inte.


Wendela hebbe, Sveriges sjukaste skola?


Ingen dag är den andra lik på en estet skola. Idag när man kom in i skolan så hade estet tvåorna ordnat med en Domedag. Alla, elever som lärare fick ett band med ett tal på som man skulle bära hela dagen. Lokalen var pyntad med folie och tvåorna var utklädda till nått slags rymdgrejs. En helt sjuk dag. 




Nu lider jag av magont till tusen. Jag dissade till och med gymmet pga magen, så det blir en sovar kväll framför tvn.♥

When we made love, you used to cry.


Jag tror jag har PMS eller något för det finns nog inte en ända person som jag inte har irriterat mig på idag. Måste erkänna att jag har velat skjuta minst tre stycken nära vänner. Men nu är jag hemma och skoldagen är avklarad samt omprovet. 

Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner under täcket och sova. Kanske baka scones eller varför inte något onyttigt? Fast jag måste ta mig ut och springa. Motion måste jag få för annars så försvinner konditonen som jag så fint har byggt upp. Sen så är det också viktigt för jag måste springa förbi och hämta cykeln som jag tog till bussen imorse. 


Bild 1- En gammal höstbild? Nej, morgonens Jytte med mössa som skydd för regnet
Bild 2- cykeln, man bor ju på landet.

Det är nog bäst att jag ger mig ut nu så jag inte hinner titta ut genom fönstret och ångra mig.♥

The killers- Romeo and Juliet


Söndagen


Snart är det långa helgen slut. Imorgon är det skola och omprov, härligt?
Idag har jag bara hunnit med att komma hem till mitt och ska snart börja göra lite nytta. Jag ska plugga, städa, jogga samt skriva klart en uppsats. Söndagarna är verkligen dagen då man ska göra allt man inte har hunnit gjort i veckan. 


Bild- ifrån Rom, skönt det skulle vara med sommarlov och kanske en resa utomlands.

Valborg.


Planen för Valborg var bra men resultatet blev långt ifrån perfekt. Det började med grillning hos Joanna vilket var mysigt men sedan kom polisen och det blev kaos. Folk blev irriterade till tusen och splittrades. Kvällen var riktigt kall och efter några stopp samt knas gick man till det som var kvar av brasan. Så man fick iaf se en brasa, kanske det som är huvudsaken på Valborg?

Jag hade med mig kameran men tog nästan inga bilder fast jag bjuder på de som togs. 



Fast kvällens knas och poliser så hade den ändå sina ljusa stunder, vi fokuserar på dom tycker jag.♥


RSS 2.0