Onödigt är ordet.

Helgen som har varit tillbringades i soffan och på bokhandeln. Jag har varit en förkyld arbetare denna helg alltså. Så det har tyvärr inte varit en höjdare till helg men vafan snart är det lov och då blir det andra bullar.
Jag är fortfarande lite småsjuk och funderade starkt på att vara hemma idag men pluggis som jag är bestämde jag mig för att åka till skolan iaf.  Jag tvingade upp en pojkvän, tog 7-bussen bara för att komma till skolan och inse att vi endast har en lektion idag. Lektionen börjar halv 3. Jag hostade lite extra och begav mig hemåt. Så nu sitter jag här i min soffa igen och ska börja göra skolarbete. Fokus på jullovet då går veckorna nog snabbare. Eller tvärtom.
Föresten så börjar mitt och bäste Dans experiment idag, han ska bli en cool bodybuilder bara så du vet.

And you can tell everybody, this is your song.

Nu ska jag plugga japanska i takt med denna låt. 2 veckor kvar till provet och jag är rädd. Jag har sagt det förut men jag säger det igen; Jag ska få G på detta prov!

Yesyes

Idag har det varit en bra dag. Jag var inte helt lost på japanskan, fick brev ifrån pliktverket och jag har gjort lite nyttigheter i elljus spåret. Eftersom att lumpen-brevet var något bra förstår ni säkert att jag ska få mönstra. Så imorgon blir det gymmet för lilleste Jytte, pliktverket vill inte ha nå tunnbröd inte.
Men ärligt så vet jag inte om jag vill göra lumpen fast det är alltid skönt att ha halva inne, right?

Nov. 21 - storstädning

Nu när jag är friskis igen passar jag på att städa mitt skabbiga sovrum.
Dammar, rensar och rensar lite mer. Hittade gamla skolkataloger och blev varm i hjärtat. Fast att jag på ett sätt hatar gamla tider måste jag älska många av minnena.
Skolfoto sedan nionde klass.
Ska fortsätta med städningen och sedan gå över med en kasse kläder till Dan. Han ville ha lite smått porriga flick-outfitts som han kan ha på sina trans-söndagar.

Nemen vafan.

Vafan man är inte sjukare än vad man gör sig. Så nu far jag iväg till tvillingarnas hus för att umgås och träffa en loverboy. Inte min dock.
Hittade en random och oldschool bild på mig och Petra.

Fredags sjuk.

Tog vaccinet mot svinis igår och biverkningarna hälsade såklart på imorse. Jag har mått skit hela dagen och mår fortfarande knas. Ångrar lite att jag tog den där jäkla sprutan faktiskt
!
Hade mysiga planer för kvällen men nu känns det som om det kommer bli en tråkig kväll i soffan med en tidig sömn. Måste iaf bli frisk till imorgon för annars blir jag deprimerad.
Sitter just för stunden och tittar på det halvtrista programmet Senseless och väntar på att föräldrarna ska komma hem med thaimat. Mamma skulle köpa en stor godispåse också. Tja tjockis!

Onödigt.

Nu ska jag ta någon random bok och lägga mig i min säng iklädd pyjamas. Det var år och dagar sedan jag använde en sådant nattplagg. Men det är mys!

Idag har det inte hänt så mycket som ska vara värt att nämna. Bara det gamla vanliga så som skola, jogging (denna gång blev det elljus spår med mor), övningskörning, plugg med min vanliga kvällskopp te.
Varje dag är det fan samma sak. Kanske beror på att jag är inne i en liten höstdepression och är beroende av rutiner för tillfället. Mycket sorgligt.
Fast egentligen så flyter livet på. Jag har inga större problem för det är snart jul, jag har ett jobb, jag är kär, fina vänner omkring mig, en familj som ger mig mat och en bög till katt. Vad mer kan man önska sig?
Det är nog skolan som får mig att hänga läpp, men det ska vi ändra på med lite plugg.
Nej du, jag skulle ju sova. ♥

(Y)

Som sagt har det inte hänt så mycket idag, varit ute och joggat några km. Efter två vilodagar kom jag på mig själv med att vara fet, tänkte att det var dags att röra på mig. Jag saknade egentligen motivation ändå blev det 7km.

Aja, när jag ändå är inne på träning så ska jag disshissa träningsbloggar.


Fitnessgurun- Visst är bloggen bra och lärorik men hela skiten handlar om kosttillskott och kalorier. I bloggen skrivs det mycket om var som krävs för att se bra ut dock glömmer han det där med att må bra. Du kan tyvärr inte läsa bloggen utan att få små uppstötningar, syftar på spännisbilderna.
Sparkibaken- En måbra-blogg med varierad träning utan kaloriräckning och stora måltider. En motiverad tjej som ger bra insperation till en latmask som mig.


Jag är en loser baby, jag har inget körkort.
Dagen har bara sprungit iväg, eller det kanske bara känns så för att det blir mörkt snabbt. Efter att ha vaknat imorse samt tagit sig hem till Sorunda körde jag runt och var glad över att jag inte kör bilen som en kratta längre. Fan om lite mer än 3 månader kan jag har det där jävla körkortet. Då blir det eurotrip i Sverige eller hur var det Nils?
Nejmen till sommaren hoppas jag att jag kan köra lite iaf, eller jag kan ju alltid drömma...Lördags påhitt.

Nu ska jag sätta mig framför ratten och osäkert köra till Rönninge. Ikväll blir det över till Erik och det luktar trevligheter. Men puss i påsk så länge!♥

Och nu iväg.

Efter en myskväll med Malin igår ska jag nu börja lördagen med att arbeta.

En tokdag.

En såndär halv bajsig dag idag, eller kanske hel bajsig. Fast om jag skulle lista upp dagen skulle den nog inte låta så knas. Provar och ser.
  • På schemat stod det sovmorgon -ändå var jag klockan 8 i skolan, älskar SL!
  • Idrott, matmat, engelska och webblektion -ingen kommentar
  • MATMATMAT -Kom på idag att jag måste äta en mer varierad kost!
  • Träning i svettgymmet med Sandra - Alltid myspys
  • "Mammas pojkar" på televisionen -Jag ska nog gifta mig med Bobbys moder
  • Kvällspromenad med min manliga bästa vän
En bild ifrån Sep, hon är en cool biff. Ingen ironi!
Nu ska jag hoppa i säng och läsa cosmopolitan ♥

lite mål i vardagen

Just nu?
Hemma från en måndag i skolan och denna kväll ska jag ägna åt att göra en engelska analys om en bok, trevligt!
Jag vill påminna om att det endast 5 veckor kvar till jullovet. Jag längtar.
Kom på en liten grej som jag ska börja göra sådär en gång i månaden. Jag ska skriva en lista i början på varje ny månad på saker jag vill hinna med att göra under de ca 30 dagarna. Som små mål. Det kan vara allt ifrån att få G i japanska till att leva vegetariskt i 4 veckor. Sedan när jag har uppfyllt målen kan jag bocka av dom och känna att jag har utvecklas denna månad och gjort något bra av tiden. Låter som en jävla tönt men det är bra!

You are my sweetest downfall.

Ni ska inte tro att anledningen till att bloggen står tom är för att jag har ett upptaget och viktigt liv. Svaret på bloggtorkan är att jag är så förbannat lat. Menmen.
Livet går på ändå. Jag har kommit på att jag kan utnyttja tidiga mornar för att röra på fläsket. Fast det finns såklart svårigheter med att gå upp innan tuppen gal för att springa. Jo du vet det är ju ganska så mörkt och på min gata finns tyvärr inga ljuskällor. Damn.
Nej men annars då? Jo igår var det bio med Nils och Victor. THE BOX. Filmen var till en början underbar men efter halva filmen tänkte jag bara på hur jävla B skiten var. Riktigt arg var jag när eftertexten kom. Efter allt åkte jag och killen på N hem till mig för att fortsätta filmtittandet.
Idag har jag ösningskört, gymmat och gjort skoluppgifter. Yeah! Mer plugg väntar..
Älskar old fyllebilder.

Lova mig en sak...

Ge aldrig upp på kärleken.

RSS 2.0