Födelsehelg.

Det var riktigt länge sedan jag hade en helg som denna. En underbar sådan.
Det är kul att fylla 18 år och fira med tårta och släkt, vänner, familjen samt pojkvännen.
Den sista nämnda personen är nog han som gjorde helgen till underbar. Fick finaste presenten i form av en klocka och en middag på ett finfint ställe. Så imorgon blir det att äta tre rätter i Gamla stan. Jag känner mig som en jävligt lycklig flicka.

Resultat av en tidig morgon.

Vaknade 7 och kunde inte sova. Bestämde mig för att gå ut och göra en fotouppgift som vi fick i fredags. Var lite mys.

Lördagens kväll.Just nu: sitter hemma hos en Nils och det är hjärtedag. Ska snart till mitt hus där kvällen ska spenderas.

Igår: Födelsedagsfest hos Joanna, 18år. Trevligt as hell!Bilder - Tjuvade av KRISTINA

Varning för ointressant inlägg.

Nu, en fredagkväll är jag en trött en. Så trött så jag faktiskt snart ska gå och lägga mig för imorgon ska jag arbeta. Sova klockan halv 10? Hm.. Patetiskt jävel.
Men tröttheten beror på träningen, dagens och veckans. Har tränat ganska så hårt den här veckan vilket såklart snor all min energi och sug.
Dagens träning bestod av:
  • löpning 8km
  • styrka i armar, ben, mage och rygg
  • simning som avslut
Förra veckan hade jag som ett litet mål att springa 30 km under denna veckan. Idag körde jag veckans sista pass då helgens två dagar blir vilodagar, men jag klarade mitt mål. Nästa veckas mål är att förbättra min tid på 5km med en minut, alltså till 25 minuter.
Nej usch, nu blev det för mycket träning i ett inlägg. Förlåt.

History books forgot about us and the bible didn't mention us.

Jag är lycklig och så långt ifrån ledsen som det går. Jag vet att resten av februari kommer bli bra och den närmaste framtiden ser ljus ut. Magen pirrar.
Ändå är det här resultatet av något hemskt. Så, vad har man lärt sig hittills i livet?
Att efter regn kommer alltid solsken.

Under månen
God morgon. Tidig morgon för en arbetande flicka. Fast det gör inget för jag vaknade ändå innan klockan.
Jag såg verkligen framemot att gå upp ur sängen och börja dagen. Efter jobbet ska jag in till stora staden för att se på bio. Snabba cash med en pojkvän.
Det var länge sedan sist vi var inne för att titta på film.

Nu ska jag sätta lite svart kladd på ögonfransarna och sedan åka.

danieladamsray.com


Om du har läst de senaste inläggen här i skit bloggen ser du att jag endast skrivit om ena snooken. Vad händer med den andra snooken då?

Först kanske jag ska sluta kalla dom för snookar. Fast att sanningen gör ont så måste vi nog acceptera att snook numer är historia. Snook är över, slut och kommer aldrig tillbaka utan har lämnat oss som 2pac.
Jag får varna för att detta inte är fakta utan en uppfattning jag fått från intervjuer. Sedan ser Snook.se extremt död ut.

Men tillbaka till frågan om A-ray då. Som sagt luktar det skivsläpp för honom också men det kommer nog dröja. Men snubben gör annat som du kan hitta på hans webbsida. LÄNK


Yesyes.Sitter på första lektionen, foto. Jag håller på att redigera en smilebild på mig. Får en tankeställare, hur fucking fejk många bloggar är. Bloggare med Photoshop till bästa vän. Aja livet är fejk.

3 feb


Bild - från lördags kvällen


Nu blir det snart sängen för min del. Ska fortsätta läsa en bok som jag började på för flera månader sedan.
Imorgon väntar skolan och sedan träning. Längtar till att få springa av mig fast att mitt ben är överansträngt och har varit det i en månad nu. Det smartaste skulle vara att jag lägger löpningen på hyllan några dagar men det är inte kul. Livet ska vara kul!
 
Jag är en jävligt dum brud. En knasboll som springer 4-5 dagar i veckan fast att skiten gör ont. I födelsedagspresent ska jag önska mig lite visdom, men tills dess fortsätter träningen som vanligt.

Då när försommarn kom över grå kapuschong .

 

Jag tycker det är usch med snö just nu. Det är usch att behöva komma minst en halvtimme sent varje morgon och så är det himlans svårt att gå, man halkar som en bambi.
 
Fast egentligen är det inte jag som ska sitta och klaga över Sveriges väder. Det finns alltid de som har drabbas värre än lilla mig. I detta fall är det Nils som ska gråta över snön. Han som inte kan spela tennis eller jobba på mycket lång tid då hans käreste tennishall har rasat ihop.
Usch, usch, usch! Nu får det bli vår och varmt för vintern gör oss deprimerade.


RSS 2.0