Få bilder från målniga sommardagar


Hemma igen....

...efter nästan en vecka på Nils landställe. Jag sammanfattar det med tre ord; regn, läsning och tennis. Dock ingen badning. Vädret har sugit röv samt andra problem... Se klipp nedan för att se problem samt Nils far.
Annars då? Sitter med Mr Nils och tittar på en halv trist film och har ångest över att behöva arbeta imorgon. På Söndag ska man iväg igen. Vänersborg med mor, syster och pojkvän. Trevligt!

snart så...

Bild - ett år sedan sisådär
Kvällen har kommit och jag ska hoppa i kojs. Om några timmar börjar en bra, ny dag. Först blir det jobb mellan 10 till 15, sedan ska jag fara hem för att kasta i mig mat och efter det åka upp med racerfart till Gräsö. Där väntar en saknad pojkvän. Jag kommer vara borta i nästan en vecka så det blir tomt här ett tag. Ingen större förlust dock.

Örebro, trosor och Oskar

Trosorna från fjärde klass åkte upp på scenen och fick en applåd.
Hemma efter en super kväll i Örebro. Oskar Linnros var grym, dock tror jag att min tid som galet fan är över. Gillar inte riktigt Oskars nya stil. Det syns ganska klart att han villa vara den där flickidolen alla brudar trånar efter. Jag såg en skrämmande likhet mellan Linnrosen och de patetiska killarna i EMD. Tyvärr Oskar men det här är slutet på vår film.

Från och med nu...

..drar jag och min kompanjon Malin till Örebro. Där ska vi vara VIP, lyssna på Oskar Linnros och dansa rumpan av oss. Har på känn att kvällen kommer bli en bra en!

Vi ska gå genom eld, bara för ikväll

TAGGA, TAGGA, TAGGA! Imorgon natt ser vi denna cooling live i Örebro. Tanken har slagit mig att åka in och se honom redan ikväll på Skansen. Tror dock att jag ser bättre hemma i tvsoffan.
Vafan hände med den galna tönten som grät då hon såg snookarna live och som inte ens skulle tänka tanken att missa ett uppträdande på hemmaplan? Hon fick väl andra killar i livet att gråta för.
Fast att lyssna på skiten väcker roliga samt fina minnen och kärleken för musiken, Linnros och Adams-ray finns nog ändå fortfarande kvar. Dock i en mindre dos.

.

När det har gått många veckor på sommarlovet har jag fan tröttnat på sola. Så efter två timmar i solen idag tog jag cykeln till gymmet för att träna bena. Klarade att köra med 120kg i benpress vilket är en förbättring. Målet är dock att kunna ta 80kg till, 200kg prick. Får ligga i hårdträning. Vill också dubbla mina prestationer i knäböj. Man måste ha lite mål även om de är orealistiska...


Dagens motion...


För att inte dagen skulle bli allt för meningslös och skön så tog jag mig en liten motionsrunda.
Cykling 7km och löpning 2,5km
Imorgon börjar jag med ett nytt träningsschema. Kul, kul!
Jag ska dricka te nu och äta lite kvällssnacks, cashewnötter!

Jag blir så dum av dig

Igår hade vi kalas för Dan, snart 18år. Efter en absolut hemsk dag, då jag fick åka hem ifrån jobbet för att göra några uppkastningar, blev kvällen ändå en lyckad en.
Nu blir det mys, mys med mig själv framför tvn. Ska ha en bakfylledag, dock utan bakfylla.

....

Nu drar jag och jobbar, hejsvejs!

Wouldn't it be nice

Efter en varm dag vid stranden och med Malin är mina skinkor stekta och röda. För att framhäva den snygga färgen jag har fått har jag ett par rosa, små shorts på mig. grrrr!
Ikväll ska vi ju ner till Nynäs på den där garagefesten. Vet inte vad vi har att förvänta oss. Dock blir vi av med 200kr vilket som. Jag ska festa nykter som om det inte finns någon morgondag, framförallt ingen morgondag med jobb...

Nu så...

...blir det för ovanligheten bussen som tas till gymmet. Där ska det blir träning för att förbättra styrkan i ryggen. Imorgon ska jag ha ont...

I'm so addicted to you

Gårdagens biofilm var SATC. Den var bra!
Gårdages secret loverboy var Nils. Han var bra han med!
Fast nu har han rest iväg och lämnat mig ensamen i en vecka. Jag ska göra veckan till en bra en. Imorgon är det en folkfest i Nynäshamn, på lördag har bästaste Dan 18årsfest och på onsdag blir det troligtvist Örebro som besöks för att för första gången se Oskar Linnros ensam på scen. Mycket kalas! Dock har jag nyligen blivit nykterist. Utan Nils och utan alkohol, hur ska detta gå? Jag ska fråga gud ikväll.

parlo americano

Det blev en myskväll men årets första (dock inte sista) nakenbad.
NU: På med sommarkläning sedan blir det bio med en secret loverboy.

The storm


tjejkväll i byn

Ikväll kommer det inte en, inte två, utan hela 7 snygga brudar till mitt hus. Det blir grillning, badning och övernattning. Har inte träffas sedan skolavslutningen så vi har mycket att ta igen!

Gatufesten


Sundvall. Gatufesten. 4 brudar i en liten etta.

Igår var det kalas och ikväll är det kalas igen. Skippar dock klackarna, kläningen och vinet. Converse, shorts och bubbelvatten är kvällens kod. Adjöken! 

RSS 2.0