Träningsschema

Pass 1 Ben

Knäböj med stång och stol 3x8

Knäböj med stång/pilatesboll 3x10

Utfall med hantlar 3x10

Benpress 3x8 och 3x5

Rumplyft på bänk med stång 3x20

 

Pass2 Rygg och Mage

Marklyft 3x8 och 3x5

Latsdrag 3x10

Handelrodd 3x15

Plankan 2x 45sek

Situps 3x10

Fällkniv 3x5

Benlyft 2x 30sek

 

Pass 3 Bröst och Axlar

Bänkpress 3x10                   1x max kg

Snebänkpress 3x10

Militärpress 3x10

Hantellyft åt sidan 3x8

Hantelpress 3x15

 

Pass 4 Biceps och Triceps, Mage

Dips 3x8

Kick-backs 3x10

Bicepscurl med hantlar 3x10

Bicepscurl med stång 3x10

Hammercurl med hantlar 3x10

Plankan 2x 45sek

Situps 3x10

Fällkniv 3x5

Benlyft 2x 30sek

 

 

- Nu Harry Potter!


Två sena bilder

Jag och Maja fixade mins systeryster till en bal förra helgen. Har inte skrivit här på år och dagar så slänger in två bilder först nu.

Cosmo

Sitter och bläddrar i Cosmopolitan och Daniel Adams-ray dyker upp. Kul att killen har tagit plats i många hjärtan. Nu blir det middag, lax.

Celsius dryck

Igår på mässan blev jag ägd. Av den där Celsius drycken. Jag och Nils var tvungna och gå fram till deras montor på mässan för att höra vad det är för skum produkt. Jag hade tok fel, en burk Celsius innehåller endast ca 10kcal och fungerar så att den ökar din ämnesomsättningen med 12 procent i 3 timmar. Galet! Efter att ha smakat och hört om produkten drog vi slutsatsen att denna produkt kanske är bra för din förbränning men den kan inte vara hälsosam. Jag skulle använda mig av denna produkt om min största last var cola (drycken finns i colasmak) och jag inte ville få i mig allt socker och skit som coca cola innehåller. Men jag dricker inte cola så jag kommer inte använda denna produkt. Efter jag smakade drycken fick jag sådan där sliskig känsla på tänderna, du vet att tänderna känns sockriga. Äckligt. För mig är känslan efter jag konsumerat ett livsmedel det som räknas, så nej tack till Celsius drycker för min del. Dock är det intressant att utvecklingen går framåt.

En dag på hälsomässan

Har varit på hälsomässan idag. Trevligt! Vi köpte tre st böcker skrivna av Fredrik Paulún. Blev dock lite knas när jag skulle köpa tredje boken. Jag lämnade fram pengar till han i montorn och han frågade om jag ville ha den signerad. Jag tänkte något i form av "Vadå signerad av dig? Varför?" och såg nog väldigt förvånad ut så han tillade "Det är ju jag som har skrivit den". Pinsamt värre, jag inte kände igen Paulún. En av de största männen inom kost. Jag sa till mitt försvar att jag inte kände igen honom och han förklarade det med att han inte har skägg eller glasögon längre. En annan anledning var att han också har svart backslick nu. Fick i alla fall en autograf och blev glad.
Nu ska vi göra smoothie och titta på film. Myspys.

Jobb jobb

Nu åker jag till jobbet, tio till tre.

Lilla lady

Jag måste skryta med att jag har stort musikaliskt inflytande på min omgivning. Min moder ligger nu i badet och lyssnar på A-rays album på högsta volym. Detta beror inte på att hans låtar är bra utan att jag har hjärntvättar min mamma och haft Daniel Adams-rays musik som redskap. Jag försöker samma sak med Nils, dock går det inte lika bra...

Hej och snabbt iväg

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och nu sitter jag med munnen full av mellanmål. Egen pressad apelsinjuice, smörgås och ägg. Ska iväg och träna om tio minuter sisådär. Min käre kamrat Dan ska följa med. Taggad? Nej det kan jag inte påstå, mest trött och seg. Fast jag kommer bli pigg när jag väl kommer igång. Annars är ett lugnt pass bättre än inget pass, glöm inte det!

no casual friday

Fredag vad härligt! Skjortan på och nu skola. Psykologi, sopplunch, geografi och religion. Bara underbara lektioner och geografi... Efter allt blir det träning. Såklart.

Träning och tester

Har precis kommit ifrån simhallen där vi körde brandmannatester och livräddat på 4 meters djup. Det gick kalas bra. Nu ska jag bara fylla på med energi i form av gulaschsoppa, sedan iväg till gymmet för att träna biceps och triceps samt springa lite. Jag kommer troligtvist somna gott i kväll.

en resa i vår


Bokat resa till Tunisen. Åker i maj, är redan taggad.

En ledig onsdag

Ledigt är det idag. Sovmorgon och lugnt as hell. Ska snart ta mig över till killen. Bokning av en resa ska genomföras. Jag är glad.

workout

Det blev träning med Dan. Trotts att vädret är hemsk var det fullt som fan på gymmet. Alla verkade vara lika dumma som vi och åkte ut i ovädret. Usch för att köra på oplogade vägar. Men träningen gick okej. Gick lite segt att spinga dock. Beror troligtvist på att jag har mysig träningsverk efter benpasset igår. Igår körde jag knäböj med pilates 3x10, utfall med hantlar 2x10, benpress 70kg 3x10, knäböj med stång och hjälp av en stol. Efter detta var jag slut i benen men körde benpress igen, 115kg 3x5. Kändes underbart.

I form med en anka

Biggest loser. Du är var du äter. Supersize vs Superskinny. Livsstilsprogram med inriktning på hälsa är inspererande och mysigt. Ikväll klockan 20 visas I form med Anna Anka. Klart man sitter bänkad. På kanal 5.

Frusen

Mellanmål nu- A-fil med banan och pumpafrön, linfrön samt solroskärnor. Apelsinjuice till detta.
Jag är ytters tacksam över att jag fattade beslutet att ta bilen imorse. Dock tog det lite tid att komma hem och man slirade som bara den på vägen. Fast det var det värt. Har egentligen planerat in ett ryggpass+ löp ikväll, får se om jag kommer iväg eller får stanna hemma och titta på televisionen hela kvällen. Men snart ska jag i alla fall krypa ner i sängen och läsa några timmar för det är så kallt.

Ett redskap för att börja dagen bra


Det du säger att du tycker, säger inte mycket.

En skoldag har passerat och jag fryser. Tog bussen hem ifrån skolan och fick naturligtvist stå ute i kylan och vänta i sammanlagt 40 minuter på bussar hit samt dit. Jag får dåligt samvete då jag oftast åker bilen men dagarna jag leker duktig och tar bussen blir allt skit. Deprimerad är vad jag blir. Skiten förstör min dag.
Kanske har jag blivit bortskämd? Eller så var jag en supermänniska innan jag skaffade det där körkortet. För vem fan orkar åka med sammanlagt 6 olika bussar i tre till fyra timmar varje dag för att ta sig till och från skolan? Inte Jytte som har körkort i alla fall. Imorgon ska det tydligen bli snöstorm men då blir det ingen jävla buss. Bara sju månader kvar till studenten...

Nice nails

I 1,5års-present fick Nils pedikyr av mig så idag fixade Maja tånaglarna fina. Kanske inte syns på bilderna med fötterna har fått ett helt nytt glans. Han valde dock att köra den neutrala stilen så det blev inget glitter på naglarna denna gång.

En måltid

Dagens lunch- Ost och kalkon-omelett med roccula och persilja
Ska snart åka över till Malin och Maja och fylla i mina naglar och Nils ska förlora en del av sin manlighet. Underbart!

7 november

Att sola och sedan träna överkroppen står på förmiddagens schema. Ska också filura ihop ett nytt träningsschema som ska aktiveras imorgon, ska köra på ett 4-split denna gång. Men först bär det av för sola.

Våra brister gör oss till människor

Vill skriva ett godnatt och säga att jag inte har gjort mycket av denna dag. Så om jag skulle dö imorgon skulle jag inte vara tillfredsställd. Jag kan sammanfatta dagen med detta... Vaknade med mitt sällskap, åt frukost, tog en promenad, tittade på resor till värmen, blev ensam, lyssnade på A-ray, åt lunch, städade, lyssnade på A-ray, läste, fick ångest pga tristess, lyssnade på A-ray, ringde Dan, åt middag, åkte med Dan och hämtade två vänner, spelade poker, blev två till, hade en trevligt kväll. Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig för att läsa. Godnatt.

185 väl spenderade kronor


Så ja...

Det blev kort. Men jag gillar det. Jag lovade frissan att jag ska vårda håret bra nu. Ingen färgning, plattning, föning och sedan ska jag tvätta håret 2gg i veckan. Jag ska också borsta håret med svinhårsborsten samt använda inpackning, silkesdroppar och värmeskydd. Detta i ett halvår. Till studenten.
Pojkvännen är på G hit och vi ska fira fredagens kväll med att träna, vad annars?

nu så...

...åker jag och fixar kalufset, ser för hemskt ut. Undrar om frissan kan skapa något bra av skiten. Hoppas det.

För er som också missade A-ray imorse

Härligt att se att snook-juckandet fortfarande sitter i.

Hjärtat sitter utan på, slår inte som det brukar slå


Det första jag gjorde idag när vi kom till cilivisationen var att besöka en skivbutik för att klämma lite på A-rays album. De kom ju ut så fint igår. Jag köpte dock inte skivan. Ska beställa godiset för butiken sålde den till överpris. Men ordet är såklart UNDERBART! Ursäkta min franska.

Home sweet home

Hemma igen efter några dagar på Gräsö. Lite mer utvilade samt lite tjockare. Har endast mumsat mat och sovit. Sånt man ska göra på lov.

...


RSS 2.0