Hejdå på ett tag



Just nu sitter jag i Nils hus och han håller på att packa. Imorgon ska vi åka upp till landstället och bara ha det bra i några dagar. Ska bli skönt. Inte göra något förutom att läsa och titta på vhs-filmer. Får se när vi kommer hem igen men hejsvejs till dess.

Kalas



Igår firade vi Sara som nyss blivit en myndig jävel. Kvällen bjöd på gratis lapdance och en heldel vuxensaft. Trevlig kväll, helt klart!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Börjar en fredag med knäckebröd, äggröra och blåbärssmoothie. Ska till skolan och prova studentmössa och se Wendelarunt. Yeah!

Lureri?

Fyfan vad jag inte tror på den nya drycken Celsius effekt. Du ska tydligen förbränna 100 kcal när du dricker en burk av detta. Förbränningen ska öka när du får i dig denna dryck. Låter inte detta sjukt konstigt? Vill kolla på innehållsförteckningen på en sådan burk. Och se hur mycket kcal drycken innehåller. Troligtvist innehåller fler kcal än 100 och då går man ju plus ändå. Eller är det något jag har missat? Nej jag kör på vatten, mjölk och jus, resten av drycker kan gå och ta sig. Speciellt denna Celsius skit!
Nej nu drar jag till gymmet och gör av med kalorier på det vanliga viset, cardio.

A-ray går i oskars fotspår?

- Daniel Adams-ray med flickvännen Isabell Serrander
Om mindre än en vecka släpps Daniel Adams-rays debutalbum och dagen efter ska han sitta på Bengans och signa skivor. Alltså på Drottninggatan 20. På samma ställe som Oskar satt och skrev autografer efter sitt albumsläpp... Aja klockan 17 skulle han visst sitta där.

To be or not to be en bra bilförare?

Tidigare idag satt jag och berömde mitt eget bilkörande, alltså jag är ju bara bäst på att köra bil...
Fast när jag nu kom hem efter gymmet skulle jag backa in och parkera och jag hade tidigare ställt den andra bilen på gruset ivägen så det blev lite tight att backa. Men jag gjorde ett försök och backade in i vår murade kant vi har. Blev världens buckla... Som tur är var det på vår 1000kroners-bil som vi snart ska sälja. Till mitt försvar var det kolsvart ute samt rutorna var igenimmade så jag såg inte ett smack. Jag kanske borde ta tillbaka det där med bästa bilförare nu?
Jag ritade en bild för att ni ska förstå händelsen.

Löp + bröst

Nu drar jag med bästaste Dan till gymmet för att springa mig svettig. Mysigt! Blir lite bänkning också...

Shopping

Blev ingen skola idag så jag och Nils tog sovmorgon och åkte sedan till Kungenskurva. Besökte IKEA och Skhlm. Köpte upp min lön och är ny fattig. Men hittade en vinterjacka och en massa annat bra och ha. En festoutfit till på lördag införskaffades. Är så taggad!

Jävla töntar!

Igår firade vi lite kärlek genom att besöka gymmet och sedan äta pizza samt dricka champagne, eller mjölk... Fick fina blommar och bensinpengar, gissa vad som gjorde mig gladast?

A-ray

Om du slår upp sidan 42 i aftonbladet ser du en intervju med coolaste snooken. För han är den coolaste snooken nu när Oskar har gått och blivit allmänt, ursäkta ordvalet, gay. Jag funderade gå och se Oskar live den 20 november. Han kommer ju ändå till Södertälje. Men tror inte jag vill gynna pajasen utan lägger hellre pengarna på att gå och se Daniel den 11 december istället. 3 november kommer hans album Svart, vitt och allt däremellan, så man har alltså ca månaden på sig att lära sig låtarna innan spelningen. Ses vi där?

Imorgon smäller det!

Imorgon är det dags att skriva högskoleprovet och jag ska förlora oskulden av detta prov. Tror inte att det kommer gå bra så satsar inte på något höjdarresultat men det är värt ett försök. Får se hur det går. Det är en merit att bara ha gjort provet. Så ser jag det.

...

Fixade naglarna hos Maja igår. Det blev fransk manikyr, som vanligt.

God morgon

Har precis mumsat i mig bamsingen till frukost. Ägg, te och bröd a la Jytte med hushållsost och kalkon, ingen paprika dock. Glömde den... Fan. Om exakt 2 minuter ska jag sitta i den gröna skönheten på väg till skolan. Hejdå.

Sthlm open


På med finaste skjortan för idag vankas det skola sedan Stockholm Open med sällskapet. Jag är kan fortfarande inte spela tennis. Får nog ta och beställa en tid med den där snygga tennistränaren jag känner...

Mmm som i Mmmarabou

Biggest loser och äter godis på en vardag. Ibland får man faktiskt.

Go och glad kexchoklad

Jag vet inte om jag våga skriva ut det och ta ut segern i förskott... Men jag har blivit bättre, mycket bättre, nästintill bra i min mage. Så idag kallade skolan och jag var riktigt jävla glad när jag satt i bilen imorse på väg. Underbart att komma utanför huset, se folk och prata lite nyheter. Fast det vänder nog snabbt igen.
Under kommande dagar ska jag leva onyttigt. Jag ska låta träningen få ligga på hyllan till onsdag. Göra det samma med fibrer och grönsaker och endast mumsa snabba kolhydrater samt snuskiga sockerdrycker som går undernamn som blåbärssoppa. Ikväll blir det köttbullar och stuvade makaroner. Det är gott.

fuckfuckfuck

Jag trodde skiten hade löst sig och jag skulle bli en normal Jytte igen. Icke sa Nicke. Nu sitter jag här igen och mår usch. Dricker en vattenblandning med socker, salt och lite saft. Smakar pyton. En matskedd var femte minut. Enligt farbror doktor ska det blir bättre då. Jag hoppas att det blir det, jag hoppas av hela mitt hjärta. Detta är inte värt ett MVG i betyg, fuck projektarbete. Lär er av mitt misstag, börja aldrig med en extrem diet!

Usch och fy

Jag mår illa av att träna, detta kan jag konstatera efter dagens pass. Fast jag mår illa av att endast röra mig. Usch. Nu ska jag dra och träffa en snygg kille. Hoppas på fruktsallad ikväll.

EFter ett antal vilodagar...

På bilden säger jag "Jippi, vad kul att träna!"
Nu ska jag som sagt lämna huset för första gången sedan i Söndags gå till gymmet. De senaste dagarna har den ända träningen jag fått varit i form av promenader, om man då kan kalla dessa promenader träning.
Så idag när jag känner mig bättre ska jag köra en välförtjänt pass, dock inte ett hårt ett. Man vet aldrig vad som kan hända när förbränningen kommer igång...
Det blir fokus på ben men ska också köra lite bröst och mage, vilket jag brukar prioriterar varje pass.

Stenhuggaren

Bild1- innan förra helgens kalas
Bild2- mitt liv just nu
Nu har jag inte lämnat huset på närmare 60 timmar och jag känner mig måttligt uttråkad, nästintill deprimerad. Min räddning har dock varit min hög av Läckbergs böcker samt mat, riktig mat. Så idag mår jag bättre och är så passande ledig ifrån skolan. Ska försöka lämna huset en stund under dagen men också hinna plugga till högskoleprovet. En vecka kvar.

Varit död i minuter..

Dagen idag har varit en riktig skit dag. Vi håller ju på med ett projektarbete om jordnötssmörsdiet och igår dog min mage på grund av denna extrema dieten. Jag mår skit, bokstavligen. Så idag blev det att äta vanlig mat samt ingen skola. Det värsta är dock att man måste filma hela skiten, inte bokstavligen. Fyfan.

Ett grattis i förskott!

Imorgon är det Nils stor dag, 18år. Vi firade lite i förskott idag genom att åka in till stan för att äta och få massage. Underbart är ordet. Imorgon blir det mer firande, trerätters och bullar är koden.
Nej nu blir det träning sedan plugg inför religonsprov.

RSS 2.0