Valborg

Valborg! Med det bjuder jag på en töntig posar bild och en underbar spegelfjortis bild. Ska snart lämna huset för att bege mig till Rönninge. Ska först förbi Nils och sedan ska vi cykla till Erik för att spendera kvällen med att grilla. Idag har jag lekt hemmafru och bakat valnötsbaguetter som vi ska ha med oss ikväll.
Valborg brukar alltid och då menar jag verkligen alltid bli en misslyckad kväll så därför har jag absolut inga förhoppningar på kvällen. Får bli som det blir helt enkelt!

29 april

Mösspåtagning! Utmaningen gick nog bra, det var iaf väldigt kul att bila/springa/söka/ringa runt för att finna svar på hundratals frågor och göra utmaningar. Det var allt ifrån att köpa Lotti blomfrön till att ta reda på vilka E-ämnen det finns i Stockholms glasshus pepparkakaglass. Snygga var vi också! Men för mig slutade det med att jag dissade pappas varma samt stora militärbyxor och satsade på shorts. Ikväll är det utgång för hela världen utom mig. Ska vara hemma och sova. Jag är bättre än igår men halsen bråkar fortfarande. Tråkmåns? Visst, men jag vill bli frisk så jag kan igång med träningen snabbt igen. Har redan fått kli i kroppen efter en, snart två vilodagar. Nu sängen i sällskap av en bok.

Usch usch

Underbart att man har gått och blivit sjuk vilket man annars aldrig är. Blev inte stan utan det blev direkt hem till Nils säng. Han Nils är också sjuk. Som Tant Grön poängterade, det är klart att perfekta paret är sjuka samtidigt. Nej imorgon ska det krigas, MÖSSPÅTAGNING! Jag har bestämt att jag ska må bra imorgon och jag brukar vara duktig på att uppfylla mina mål så jag kommer vara frisk, så det så.

Torsdag - wendelaruntskolastannils

Nu ska jag iväg till enda skoldagen den här veckan. Imorgon är det ju mösspåtagning och allt vad det innebär, militärkläder och uppdrag? Det som gäller idag är iaf wendelarunt och plugg, I guess? När skolan är slut ska jag och Maja troligtvist dra till stan och mysa runt. Enligt planen ska jag träffa den där killen ikväll också. Usch, tänkte nästan skriva att jag saknar honom men det skulle ju vara för töntigt...

Ett minne i två bilder.

När vi sprang halvnakna i Södertälje centrum.

I ain't leaving you, you better believe it.

Idag är det två år sedan vi blev vi. Det firar vi lite halvmycket genom att inte gå till skolan utan ha brunch istället. Dagen började med en lång morgonpromenad i det superduper fina vädret. Sedan bakade vi scones, kokade ägg och fixade smoothie. Vi åt oss feta och var tvungna att ta en promenad till för att gå ner skiten. Har aldrig ätit en så stor brunch tidigare, härligt!
På eftermiddagen tog jag cykeln och tåget ner till Nynäshamn för att langa kläder till Nathalie samt köra ett träningspass med henne. Det blev backträning i en riktig mördarbacke. Fick upp flåset ordentligt samt mjölksyra i benen. UNDERBART är ordet! Dock gick segt att springa hem men det är så det ska vara. När jag skulle ta tåget insåg jag att det var 15 minuter kvar till tåget skulle gå och kände att jag inte alls orkade sitta och vänta av dessa minuter så jag bestämde mig för att promenera till centrum och ta tåget i från stationen. Första gången jag är tidsoptimist så jag fick springa sista biten för att precis hinna med tåget. Verkligen på håret var det. Usch, vad dum jag kan vara ibland.
Nu är jag hemma, har precis ätit fiberhusk-pannkakor och tittar på Biggest Loser. Ikväll blir det tvn hela kvällen och det med basta! Ledig imorgon också, underbart är ordet igen.

I’m in a hurry, cause they’re waiting down in hell.

En påskafton som har varit väldigt alldaglig. Aktiviteterna idag har varit promenad, cykla, åka tåg, promenad, jobba 10-15, åka tåg, cykla, springa, promenad med familjen Daniels lånehund och bakning av piroger. Imorse lovade jag att jag skulle åka över till han Nils men jag är så trött att jag inte orkar göra nånting förutom att kolla på Family Guy och halvsova. Får bli att åka över dit imorgon istället, efter jag har haft en till promenaddejt med lånehunden Alva och solat några timmar.
Jag kom på att jag vill träffa brudarna. Sen kom jag på att fyra ut av dom är på kryssning, en är i Göteborg och den sista har blivit med pojkvän. Attans att jag missade tjejkvällen i onsdags. Får ordna med en ny snart, mycket snart! Så snart alla har kommit hem.
Nu blir det fortsatt halvsovning och tvtitt. Snart ska jag nog lägga mig och läsa istället. Om ett tag.

onsdag

Ska ställa mig och fixa middag i väntan på att Nils och mamma kommer hem. Blir bästaste blodpudding idag. Efter maten ska vi upp till syster och fira henne. 22 år fyller den jäveln! Kul för henne.

tisdagens kväll

Resten av dagen då? Jag har bara tagit det lugnt. Tränat med Maja nu på kvällen, kom hem sparng en runda med Dan. Har fixat ett kvällsmål och ska sätta mig framför tv. Hoppas jag klarar mig igenom hela Desperate Housewives utan att spy åt alla reklampauser.

god only knows what i be without you

Bild- träningstips för datalökar, spänn magen och lyft upp dig i stolen och pressa. Tönt? Kanske.

Godmorgon! Efter en lång morgonpromenad och en frukost i solen har mitt sällskap lämnat mig. Just nu sitter jag och fixar ett träningsschema till syster. Hon fyller år imorgon så hon ska få träningsschema, bröd a la Jyttte och ett presentkort. Har aldrig gett bröd till någon i födelsedagspresent men har man en fattig student till syster så har man. Föresten är mitt bröd det bästa, så det så.
Idag ska jag göra lite nytta så som att fixa och fota min cykel samt min balklänning. Det är dags att sälja skiten. Men först ska jag ut och lägga mig i solen och läsa Gud som haver. Är redan sönderbränd sen igår menmen det är ju förfasen sol ute.

En gammal bild med gamla vänner.

Efter en dunder mysig helg var det dags att ta sig tillbaka till skolan. Fast utan att gå till skolan. Dagen tillbringades i stadshuset med en sjal runt huvudet och värmeslag. Intensiv dag och jag vet med erfarenhet att dagen imorgon och den i övermorgon kommer bli allt intensivare. Denna veckan är det FN-rollspel som gäller, så man tilltalar mig nu som delegaten av Islamistiska Republiken Iran. Ikväll ska jag be till allah om ett bra lobbyarbete imorgon. Dock är det inte så troligt för idag märkte man att de flesta länder inte vet vad deras åsikter är. Katolska Irland ställde sig upp och fördömde Vatikanstaten och deras tro på gud. Ojsansa!
Menmen efter jag hade cyklat hem idag och mått dåligt ett slag, bikade jag iväg igen och möte upp Sandra. Vi sprang runt lite och sedan cyklade jag hem. Sedan dess har jag hunnit med att duscha, gjort kycklinggryta till middag, bakat bröd, läst och filat på projektinlämningen. Just nu håller jag på att avsluta mitt Internationellarelations-arbete. Jag känner att jag behöver lov och det med basta. Eller mest känner jag att jag behöver studenten, jobba sommar och sen flytta långt här ifrån. Snart så.

RSS 2.0