Idag

Idag är Dagen med stort D. Eller kanske Kvällen med stort K. Nej Natten med stor N. Aja. Idag, ikväll, inatt ska vi flytta. Vi ska packa hela dagen, sova hela kvällen och åka bil hela natten. Vid midnatt ikväll åker vi hemifrån för att vara uppe i Holmsund vid lunchtid imorgon. Jag är nervös och trött. Jag sov inte så bra inatt och var uppe tidigt och spenderade morgonen med en Sandra som klarade uppkörningen imorse. Sa ett grattis, ett hejdå och överlämnade en inflyttningspresent iform av en egensydd kudde och choklad. "Vi ses i alla fall till Jul men hoppas du kommer upp någon helg." Uttjattad reblik men man ska inte ha för stora förhoppningar. Tiden går fort och snart snöar det.
Ska fortsätta packa nu. Hejdå.

En kärlekstavlaIgårkväll målade vi också. Kom på att vi måste börja jobba på en ekonomisk säkerhet. Det gick bra. Vi är bäst. Fuck Picasso. Liksom.

En onödigt bra dagVi flyttar inte förens Onsdag. Det är så det är. Så igår bestämde vi oss för att åka till Strängnäs och göra gud vet vad. Vi packade picknik och rullatorn sen drog vi iväg. Under vägen ändrade vi våra planer och stannade vid Gripsholmslott där vi likt alla andra pensionärer med onödigt mycket tid kalasade och lekte turister. Men det blev ändå en sväng till Strängnäs där jag fyndade ett halsband på 2hand och fikade med en te. Geeks? Yes Sir.

Usch

Igår hade jag en sista myskväll med tjejerna sen en sista promenad med Joanna. Idag fick vi besked om att flyttdatumet blivit framflyttat. Anade att det skulle komma men hoppades att flytten ändå skulle bli av nu på Onsdag. Men nu är den framflyttad och vi är besvikna gånger hundra. Man säger hejdå en gång, inte två. Jag har gjort mitt här. Jag vill testa vingarna, nu, nu, nu! Vet inte säkert vilken dag vi flyttar. Kanske Söndag om vi har tur men vi har kontrakt ifrån den första september så senare än de blir det garanterat inte. Men håller tummarna för Söndag.
Snart kommer några vänner jag inte träffat på hela sommaren. Bra det.

blommigt?

Efter att jag skickade iväg Nils imorse besökte jag banken, köpte tyg, mat och matlådor. Sen har jag tillverkat kuddfodral och klätt in kudden till stolen samt bakat bröd. Kvällen blir lugn. Mycket lugn. Morgondagen kommer innehålla jobb och nöje. Perfekt.

Fredag

Det börjar närma sig slutet. Eller början. Jag älskar er, oss, vi.  Jag är otroligt lycklig över att Sandra har hittat ett boende och att Eskelstuna blir hennes Umeå.

-


Tisdag och shopping

Efter en dag med pack och målning så bestämde sig min mor och jag att dra iväg för att handla idag. Hittade en hel del kläder och några små saker till nya boendet. En helt klart lyckad dag.

Lyckliga gatan du finns inte mer

70 mil bort kommer du bli min familj och jag bli din familj.

En utflyttningsfest

Gårdagens kväll bjöd på en hel del ovanligheter. Första ovanligheten var planerad, det var utflyttnings-fest i mitt hus med en massa härligt folk. Andra ovanligheten var att jag spelade brännboll i platåklackar. Tredje ovanligheten var att det sprang fem nakna killar i min trädgård. Ovanligheter är trevligt. Mycket trevligt!
Idag blev det städing och sedan shopping. Flyttar om en komma fem (1,5) veckor men efter dagen tror jag att allt är köpt. Ska börja packa imorgon. Packa och måla. Jag är nervös och trött. Mycket.

They say we're young and we don't know

Igår åkte mina föräldrar till Berlin och överlämnade huset till mig och Nils. Så just nu håller vi på att träna på att bo tillsammans och som jag sa till Maja så går det faktiskt bra. Vi kanske klarar det här med flytten ändå. Igår kväll efter vi båda kom hem ifrån träning och klättring gjorde vi en vegetarisk middag, för att äta vegetariskt ska vi också träna på, sedan drog vi ut och målade möblerna som snart är klara. Vi lämnade garaget när det mörknade för att se om Nils högtalare och min dator fungerade ihop. Och de gjorde de så det blev dans till The Beach Boys samt Cher och jag sjöng I got you to kiss goodnight och han sjöng I got you to hold me tight.
Sedan levde vi lyckliga i alla våra dar.

Hurtbulle


Började denna morgon med att likt andra baka bröd och titta på SATC. Har blivit lite torsk på på det senaste tiden. Jag har en töntig dröm om att i framtiden öppna ett hälsocafé med namnet Hurtbullen. Kanske om arbetsterapeut inte var min grej och Nils arbete gör oss ekonomisk oberoende. Drömma kan man alltid.
Nu: Näst sista dagen på jobbet!

...

Två veckor tills vi flyttar och jag har inte börjat packa. Ska börja med att rensa blad skiten, det är kul. Väldigt kul. Det blir dock inte ikväll för vi ska måla möbler. Allt blir vitt, förvånad? Nej..
Ångesten och glädjen går om varannan och jag frågar mig själv kansiga frågor. Är det rätt? Är han rätt? Vill jag verkligen det här? Det är svårt att flytta ihop men det är svårare att flytta isär. Men varför ifrågasätter jag egentligen? Jag vet att jag älskar honom och jag vet att jag vill flytta till Umeå. Men ändå ångest. Han har ingen ångest vilket är knasigt för jag har alltid trott att jag vill det här mer än honom. Det han som säger att han är glad att vi ska flytta och jag är glad men känner ångest. Denna jävla ångest. Fast jag skyller på att jag är beroende av trygghet och är rädd att jag kommer förlora den. Fast han är ju min trygghet. Det är han ju?
Usch vilket äckligt inlägg. Mot jobbet.

Tisdag

Dagens Jytte och dagens bok. Dagens sysselsättning var att jobba och handla. Just nu har jag konstaterat att jag inte orkar måla ikväll igen utan ska färga dit ögonbryna. Ska sova framför tvn också.

Lördagsjobb och kräftor

Igår var det jobb och sedan kräftskiva. Underbart mysigt! Idag ska jag leka bakfull och äta en mumsig frukost med SATC på tvn. Sista jobbveckan nästa vecka. Det känns lite tråkigt faktiskt.

Sommarnatt och dag

Efter jobbet i fredags åkte jag upp till Gräsö och Nils landställe. Där hade vi sommarens första riktiga baddag, plockade blåbär, tog dagliga morgondopp och åt grillat. Kom hem sönderbrända på måndagens eftermiddag. Blev jobb idag och sedan löp med Sandra. Taco till middag och ett telefonsamtal med en go umebo blev det också. Hoppas, hoppas jag får såndär underbar dialekt när jag flyttar upp dit. Jag är lycklig och jag längtar.

Vårt hem om 20 dagar då...

Och vi ska få välja tapeter och få det nytapetserat. Underbart!

RSS 2.0