Gårdagen i bilder

Jag fyllde år igår. Det firades med brunch i mitt hus med 11 stolar kring bordet. Trevlig start på en födelsedag! Eller egentligen började min dag med huvudet i toaletten. Fast det bort ser vi från. Fick världnes finaste självporträtt av Sandra och Lizzy. Skrattar sönder varje gång jag tittar på det. Senare på dagen kom släkten och fikade. Jag fick en heldel flyttahemifrån-saker, vilket jag önskade mig. Av Nilsen fick jag en pulsklocka. Klockan och tavlan var nog de bästa presenterna. Jag har velat haft en pulsklocka i ca året nu men inte orkat lägga pengar på det för det är lite för dyrt för en klocka enligt snåla mig. Men men. När släkten åkte hem började jag och Nils att möblera mitt nya rum. Blev über nöjd.
Vad händer idag då, första dagen på ett välbehövt lov? Vi ska åka iväg till Stälje och vaccinera oss mot hepatit A. KUL!

Några dagarEn del dagar har gått sedan sist. jag tar och rabblar några och dess händelser.
Fredag: Blev en hemmadag i Nils hus pga vädret. Lite tennis spelades. När jag väl åkte hem gick det knas. Knas, knas, knas. Knasigaste bussresan någonsin. Så knasig att jag inte orkar skriva om den.
Lördag: Jobb mellan 10-15. Party hos tant Grön. Slutade med mycket fylla och att en ambulans anlände. Händelserik kväll.
Söndag: Seg dag men mysig. Skönt att man vara en av få som vaknade utan ångest.
Igår, Allahjärtansdag: Jag gick upp tidigare och gjorde frukost till Nilsen som den snälla flickvänen jag är. Men han åt segt som vanligt så det slutade med stress. När vi väl kom ut till bilen så startade den inte. Lilleste bilen gillar inte kyla. Blev att väcka familjen Press och plocka fram startkablar. Vi kom tillsist iväg. Kort dag i skolan och sedan hem. Det blev middag iform av världens godaste pizza. Sen film. Jag utnämner detta till den bästaste hjärtedagen, trots problem.

Söndag

En helg har snart gått och det har varit en riktigt bra en.
Fredag: Jobb till klockan 18 sedan hem för att få besök av den finaste.
Lördag: Vi var flytthjälp till Jessica. Så nu är hon borta. Hon har flyttat till Kungshamra. Kul för henne.
Igårkväll när det skulle sovas blev det snack om den där framtiden som snart är här. Man är rädd över hur allt kommer bli. Fast att jag redan har överplanerat allt så blir det knas ibland när man tänker på framtiden. För vart ligger Umeå ens? Men vi är två och allt går lättare när man är just två.
Söndag: Träning och skrivning av ett CV. Ett CV som är mitt första. Det blir sjukt jävla bra faktiskt.
Nu: Ska jag byta om. Jag ska över på halv8hosMalinochMaja-middag. TREVLIGT är ordet.

Intervju med en Tobias

Deprimerad som man är längtar man som en tok till sommaren. Usch för allt just nu.
Men men idag ska vi i projektgänget och intervjua en kille som ska veta lite om dieter. Så in till Nacka och det med basta. Vill bara göra klart allt med det där jävla projektet så att man kan bajsa på det sen. Negativ? Skoja inte!

RSS 2.0