Midsommar.

Sedan sist har det hänt lite, inte mycket. Jag och sällskapet har spenderat några dagar på Gotland på cykel samt i ett mögligt tält. Vännerna och jag har umgåtts några gånger över te och sånt där. Jag och sällskapet har börjar slipa på möblerna som vi ska måla vita och ta med upp till Umeå. Varje dag har det pratats om just den där staden Umeå och den där lägenheten som ligger i Holmsund på Hemvägen som om två månader är vårt hem. Jag har haft lite ångest över allt som ska lämnas och allt som kommer bli nytt. Dock går ångesten över snabbt för jag är glad. Glad över att börja på något nytt, börja på något nytt med någon jag bryr mig otroligt mycket om, få ny kunskap, ta en ny runda på morgonpromenaden, att allt blir nytt helt enkelt.
Hur ska midsommar firas då? Genom att göra något nytt. Jag ska arbeta under dagen och natten på en fest inne i Stockholm med bröderna Press. Det ska bli kul och varje peng är behövlig nu när jag har bestämt att inte ta studielån första halvåret.
På söndag ska vi till Ikea för det ska tydligen vara tokrea där. Underbart säger vi och tar med oss farmor för shopping av det som saknas, en osthyvel till exempelt. Som sagt, mycket flytt är det just nu. Dock måste jag smälla in lite motionssnack i inlägget genom att säga att jag nu ska be ge mig ut på en morgonpromenad. Sådär ja.

Nils student


Ingen vanlig dag

Det har hänt mycket roligt sedan sist jag skrev men det orkar jag inte sammanfatta nu, blir i senare inlägg. Men det finns några saker jag vill meddela. Nr 1: Jag har tagit studenten! Nr  2: Jag grät på studenten, fast att jag aldrig trodde det skulle ske. Nr 3. VI HAR FÅTT LÄGENHETEN! (Det var anledningen till att jag grät) Sammanfattningsvis: JAG ÄR LYCKLIG!
Nu ska vi iväg til Gnesta på studentmottagning. Lägger in alla bilder ifrån min och andras utspring/mottagningar senare ikväll.

En sista måltidTrevlig kväll gårdagen bjöd på. Det blev kall cider, målning av lakan, middag i stadshuset och rockkonsert med halvnakna lärare.
Imorse väcktes jag klockan halv sex när Nils skulle fara iväg på champagnefrukost. Idag är det hans tur att ta studenten. Klockan ett ska de spring ut och tills dess ska jag hjälpa till och fixa inför hans mottagning. Fast hela familjen Press ligger fortfarande och sussar så jag tror att det kommer sluta med stress, som vanligt.

62 kvm på Hemvägen

62 kvadratmeter uppe i Umeå som ska bli vårt den sista augusti? Man ska aldrig ta ut något i förskott men vad kan gå fel? Vi har ingen kreditskuld. Vi står etta. Inväntar godkännande. Jag blir galen. Fuck röda dagar! Inte skrika ut något innan man vet. Jag bryr mig inte för jag är lycklig! Imorgon är det ingen röd dag eller klämdag så då måste väntandet av godkännandet vara över, eller? Hoppas!

Resan då jag lärde mig äta oliver

UNDERBART! Imorse kom vi hem efter en otroligt lyckad resa och jag är fortfarande glad. Eller kanske snarare överlycklig. Finns så mycket att berätta. Vi har träffat så mycket underbart folk, tunisier och turister. Mest tunisier. Det var halvtomt eller kanske heltomt på turister. Vilket var sorligt men otroligt skönt! Det vi solade, badade, shoppade, åt, spelade tennis, tränade på ett tunisiskt gym, gjorde spabehandlingar, pratade, prutade, blev vigda, skrattade, pussades, åt oliver och tittade. Shoppade för en vikt på 12kg så mycket fint kom med hem. Vi shoppade satan men hade en hel del pengar med oss hem, detta på grund utav att det var billigt med stort b. Vi åt lunch en dag för 5 tdh vilket motsvarar ca 25kr. Alltså 12,5kr var, för en lunch. Ändå så befann vi oss i staden vilket såklart betyder att alla priser är mycket högre än vad de är på landsbygden.
Mycket ragg fick vi också. Vet dock inte vem ut av mig och Nils som fick mest. Tror det var Nils. Hans blåa ögon, blonda kalufs, tighta skjärt tilltalade verkligen många av de manliga tunisierna.
Fast att den senaste veckan har varit fantastisk är det skönt att vara hemma och påbörja den sista. Hela veckans dagar är uppbokade med roligheter. Imorgon måste jag fixa det sista till en present och på kvällen är det den sista måltiden med klassen/skolan. På onsdag är det dags för Nils student och allt vad det innebär samt Majas student. Torsdag är lika med Malins student och Joannas Studentmottagning. På fredag är det min student och fest i Malin och Majas hus. Lördag studentmottagning i Gnesta och marknad i Trosa. Söndag packning inför resan till Gotland som sker på Måndag.
Nu: Över och fixa förstörda naglar hos Malin

RSS 2.0