Lördag

Efter en spontan utekväll igår var det segt att åka till jobbet imorse. Men det var det värt! Hade en trevlig kväll och träffade folk som man inte sett på år och dagar. Kvällen gav lite mer livsglädje.
Hade en kul dag på jobbet också. Jag är glad. Glad över att jag har fina vänner, ett roligt jobb, en fin familj, en plan med mitt liv, bra hälsa, träffat den killen som passar perfekt för mig. Sen så är jag glad över attvi ska till Tunisien imorgon. SUPER GLAD!

Torsdag

Underbar dag! Solen är tillbaka. Tunisien är nära och framtiden för övrigt ser mycket ljus ut. Har införskaffat en ny mobil. Har fått mitt MVG i samhällskunskap. Om några timmar blir det Scaniamilen. Ska bara sätta upp håret och klistra fast skavsårsblåster sen är jag redo. Hoppas på en bra tid i år. Men först ska jag fylla på med kolhydrater. Imorgon är det dragbåtsraze och vi ska vinna. Jag är glad!

Ett vårrus

Igår sprang vi Vårruset. Det var roligt som fan! Dock var banan väldig monoton med bara en uppförsbacka, om man ens kan kalla det för en uppförsbacke. Men jag blev iallafall super taggad inför torsdagens lopp. Jag och Nils ska springa Scaniamilen. Då jävlar ska jag ge allt! Målet är att jag ska bli så slut så jag inte kan gå efteråt.
Idag då? Jag vaknade hos Nils och ägnade morgonens första timmar till att ta mig hem. Ingen skola idag. Ingen skola på hela veckan. Skoldagarna är slut. Studenten är först om två veckor men vi åker till Tunisien på Söndag och jag har inget att göra i skolan förutom att bara sitta av tid. Så därför är jag hemma istället och sitter av tid. Men jag har redan blivit rastlös. Jag måste komma på något att göra nu under mina lediga dagar. Träna kan jag inte göra för jag vill inte att mina muskler ska vara möra till i morgonkväll. Sitta framför tvn och datorn blir man ju bara deprimerad över. Bakat bröd har jag redan hunnit gjort idag. Kommer nog på nått, hoppas jag.

Onsdag

Ett av mina nyårslöften var att ta morgonpromenad 5 dagar i veckan och det har jag faktiskt hållt. Men varje morgon jag promenerar ser jag trötta grannar som är ute och rastar sin hund. Så jag har kommit på en affärsidé! Att jag tar med deras hundrar ut på morgonpromenaderna. Egentligen hur simpelt som helst! Så nu har jag suttit och gjort en annons som jag ska sätta upp på anslagstavlan. Jag har använt mig av bilden ovan för att ge ett intryck att jag är världens hundvän. Egentligen är bilden iscensatt och jag mutade Lisa med ett ben så hon skulle pussa på mig. Mohaha. Hoppas det funkar!
Dagens reflektioner då? Jo att det är dunder härligt att lyssna på ljudbok när man är ute och springer. Idag laddade över Onåd till ipoden och betade av femkilometaren. Dock måste jag nämna att det gick lite långsamare att springa med en lugn berättarröst i öronen än med dunkande musik.
Snart blir det en lite snabb tripp till Stockholm för att äntligen sälja min balklänning och strosa runt på Vallhallavägen. Jessica och hennes KTH såklart.

Inget för dig som är trött på träningsinlägg!

Hann precis hem så jag såg det sista av finalen i Biggest Loser. Det är det mest underbara och amerikanska programmet som någonsin gjorts. Dock brukar inte amerikanskt vara något positivt fast detta fall är ett undantag. Jag tror fan att man skulle måbra av att träna amerikanskt. Ta i så mycket att man måste skrika, gråta eller spy. Alltså verkligen pusha sig själv till det yttersta. Biggest Loser är verkligen inspirerande. Jag tycker annars att man ofta mesar för mycket. Man ser ofta tjejer som står med 2kg hantlar, gör 52 repetitioner eller springer nivå 6 på löpbandet samtidigt som de är inne på mobilen och lämnar ett inlägg på facebook så att hela världen vet att de är duktiga som är på gymmet. Nej jag tror faktiskt att alla, tjejer som killar, skulle må bra av att köra ett stenhårt pass så att tårarna nästan kommer. Jag tror man växer som människa när man inser att kroppen klarar mer än vad man tror. Min kropp har aldrig pressad så hårt att jag spyr eller börjat gråta. Det beror på att jag inte har någon som har kunnat pusha mig till det vilket är synd. Men jag försöker och snart kanske jag är tillräckligt stark psykisk för att lyckas pusha mig själv till det yttersta.
Knasigt inlägg. Menmen.

Fredag helg måndag

En helg har gått och jag ska försöka sammanfatta den. Ledig i fredags och spenderade dagen men att beta av min attgöra-lista samt att träna. Träningen blev i form av att lyfta vikter samt springa på löpbandet. Det var halv kul. I lördags jobbade jag till tre och blev sedan upphämtad av Nils för att picknicka. Jag utnämner picknicken till den bästa någonsin. Den var perfekt om man bortser från att det blev lite kallt samt att brödet innehöll spår av russin... Kvällen spenderades med högläsning av Hungerspelet. Det har blivit vårt nya intresse, högläsning ur Nils skoluppgifts-bok. Töntigt men sant. På söndagen drog vi till Rönninge för att spela/titta på tennis. Jag kom på att jag måste ta tag i min tennis-karriär så jag bokade in en tid med min personliga tränare imorgon eftermiddag. Jag och Nils åker ju till Tunisien snart och vi har bestämt att när vi är där ska pioritera att spela lite tennis varje dag. Jag måste ju förfasen ta tag i det och lära mig spela ordentligt nångång.
Ikväll blir det löpning med Sandra. Har blivit lite av en måndags-tradition. Nu blir det lagning av middag och det med basta.

om livet

Det är lite läskigt när man kommer till insikten hur mycket man skulle göra för att leva ut en dröm. Du säger "Jag förstår inte hur du kan göra så mycket för mig", jag svarar "Jag gör det inte för dig, jag gör det för oss". Men egentligen gör jag nog det för mig. Jag finner inte mycket glädje i det jag har och det är mitt eget fel, ingen annans. Jag vet att jag inte kommer finna lycka i en verklighetsutflykt till thailand i 4 månader. Jag behöver ändra verkligheten för att bli stimulerad. Jag har gått förlänge i dessa skor, om jag inte byter dom snart kommer jag att tröttna. Då kommer jag slänga bort dom och aldrig använda dom igen fast det vill jag, för jag älskar dom. Jag har bara gått för länge i dom och behöver prova nya för ett tag.

1 majGårdagen blev inte misslyckad vilket betyder att det var den bästa valborgen hitintills i mitt liv. Det blev en massa mat och prat. En massa mat. Vi rullade bokstavligen hem på kvällen. MEN MYS.


Nu då? Jag har tvingat Nils att göra det sista på projektet vilket betyder att jag sitter sysslolös. Ska nog plinga Joanna och höra om hon vill ta en promenad i det blåsiga vädret.

RSS 2.0