Onsdag


Långpromenad med Emmelie denna morgon. Nu: föreläsning om protein, egna studer sedan träning.

Frukost

Hans består av grahamsgrött med frukt- och frötopping samt ägg.
Min består av äpple, hallon, kanel, keso, havregryn, kokos samt ägg.

27 feb

Veckan som har varit har handlar om det som jag trodde, jobb, studier, träning, andra studier och umgänge med underbara människor. I lördags kom Sandra och Sara hit och på kvällen inträffade mitt 20års kalas. Det blev ett lyckat ett! Söndagen spenderades med städ och i soffblablabla... Ny vecka, nya tag och jag är glad över att jag har avslutat och avklarat min kurs i arbetsterapin och kan lägga allt fokus på kostvetenskapen.
Idag är det i alla fall min födelsedag och den har varit bra, mycket, mycket! Träning, en mumsig lunch på stan och shopping med min karl har stått på schemat. Jag kom hem med otoligt mycket gott. Tog min första runda på systembolaget också. Ikväll blir det fin middag och krök, eller så mycket krök det blir när två personer dricker vin till maten.

I dag är det min dag.


Träningsvecka

Antal tagna morgonpromenaden: 6st
Antal löpta km: 15km
Antal simpass: 1st (kort)
Antal styrkepass av ben: 0st
Antal styrkepass av ryggen: 1st
Antal styrkepass av bålen: 4st
Antal styrkepass av bröst: 1st
Antal styrkepass av biceps, triceps: 1st
Antal styrkepass axlar: 1st
+ ett pass bodypump
Kommentar: Jag har hunnit träna men inte blogga. Det är väll så det ska vara?

Denna vecka har jag vilat mig iform

Antal tagna morgonpromenaden: 6st
Antal löpta km: 10km
Antal simpass: 1st (kort)
Antal styrkepass av ben: 1st
Antal styrkepass av ryggen: 1st
Antal styrkepass av bålen: 2st
Antal styrkepass av bröst: 1st
Antal styrkepass av biceps, triceps: 1st
Antal styrkepass axlar: 1st
Kommentar: Nästa vecka ska bli hårdare och med det kanske bättre. Jag är ändå väldigt nöjd och glad över att jag har vilat så mycket som jag har gjort.

Smått ur en vecka som är.

Denna vecka ur träningssynpunkt har inte varit speciellt bra. I Måndags kännde jag att jag höll på att bli sjuk så jag ställde in all träning fram tills Fredag. Jag är inne i en såndär period då det inte finns tid för sjukdom. All den lediga tiden jag fick genom att välja bort träning har jag använt till att plugga. Nästa vecka är den sista veckan jag läser 200 procent. Dock är veckan den mest krävande. Examination i beteendevetenskapen, seminarium och föreläsningar i kemin, planering av, inhandling och förberedning för och havande av ett 20års kalas, två underbara vänner på besök samt en fett bokrea på det. Jag kommer dock bara arbeta tre korta pass nästa vecka pga att tiden inte räcker till och att skolan ändå måste gå före, lite sorgligt för det är kul det där med att arbeta.
Denna helg har vi besök i lägenheten av vår vän Max. Så förutom med plugg, jobb och taklagsfest har helgen spenderats med kalas avec Nils klass och umgänge. Taklagsfesten stod käreste Bokia Åkerbloms för och blev riktigt kalas!
Denna dag ska spenderas med loppis, träning och studier. Ska inom halvtimmen bli hämtad av Amanda och Tom för att sedan fara vidare till Obbola och loppisen. Nils och Max är ute med bilen i stormen för att ta sig för att åka skidor/snowboard utför. Jag är inte avundssjuk utan tycker mest att dom är ett par galningar. Men positivt, dom lär ju vara ensamma i backen i alla fall.

breakfast at hemvägen

Frukost-time: hallon, havregryn, kokos, kvarg och stekta äpplen i kanel PLUS två ägg.

woman inlove


Inkommen efter en promenad på isen. Det är varmt ute, kring nollan. Underbart! Tog med oss varmchoklad och liggunderlaget ut så fika blev det också. Nu är käleksmusiken på och jag ska göra något bra av de där som måste göras, studierna. Ikväll bjuds det på trerätters-middag och filmmys. Så ska det vara!

<3

En hjärtedag. Det ska göras mys! Först blir det kemiföreläsning, idag ska vi få lära oss om dom där kolhydraterna.

Träningsvecka

Antal tagna morgonpromenaden: 5st
Antal löpta km: 20km
Antal simpass: 1st (kort)
Antal styrkepass av ben: 1st
Antal styrkepass av ryggen: 1st
Antal styrkepass av bålen: 3st
Antal styrkepass av bröst: 1st
Antal styrkepass av biceps, triceps: 1st
Antal styrkepass axlar: 1st
+ 1st Indoor Walkingpass
Kommentar: Det blev två vilodagar denna veckan, en extra dag vila. Jag är nöjd. Punkt.
Måste börja skriva om allt de andra också, inte bara om träningen och studierna. Punkt, igen.


Avslutande av veckan

Denna vecka har jag inte varit den gladaste flickan. Stress gör mig nere och less. Mycket, mycket plugg har det varit men nu såhär sista dagen på veckan känner jag mig på topp igen. Med rätt prioriteringar så kan man vända sinnesstämningen på bara någon dag. Det är jag ett levande bevis på. I Onsdags sa jag stopp till mig själv och prioriterade bort några träningspass, några kalas, jobb och lade till kvalitetstid med han jag älskar, lite egentid framför tvn och en såndär par-middag med Malin och Pontus. Det var det som behövdes för att få mig upp på banan igen.
Denna söndag då? Den har inte tillbringats ute i det fina vädret utan inne på Iksu. Halv kul men hel nyttigt för en brud som känner sig lost i organisk kemi. Dock blev det träning också, Indoor Walking med Malin, löpning av 7km och små träning av mina axlar. Nu: middag!!

Bättre sent än aldrig

Antal tagna morgonpromenaden: 5st
Antal löpta km: 20km
Antal simpass: 2st
Antal styrkepass av ben: 2st
Antal styrkepass av ryggen: 2st
Antal styrkepass av bålen: 4st
Antal styrkepass av bröst: 1st
Antal styrkepass av biceps, triceps: 1st
Antal styrkepass axlar: 1st
+ 1st Indoor Walkingpass
Kommentar: Sprang 11km mer än vad som var tänkt men det känns bra. Jag är glad över att jag har kommit igång med löpningen ordentligt nu.En klapp på axeln ger jag mig själv, bara för att jag är en bra jävla brud. Fast att jag läser två helfartskurser parallellt så har träningen inte tagit någon skada utan jag har prioriterat den fullt ut samtidigt som jag har haft tid att träffa gamla och nya vänner, gjort middag varje kväll, jobbat och hållt lägenheten ren. Det ända som jag kan säga att jag har misslyckas lite med är att vara en såndär superduper flickvän. Allahjärtansdag kommer lämpligt om jag formulerar det så. Kärlek ska pioriteras, egentligen högst, alltid.

kort

Frukost-time på hemvägen. Om ca 15 minuter ska vi fara för att jobba respektive träna och plugga. Nils står för jobbet och jag för träningen och studierna. Gårdagen var föresten kalas!! Mycket.

En lördag som blev mysig

Några timmar sedan men bilerna åker ändå upp som bevis på att jag vågade mig ut tillsist. Fast nu tänker ni: Så jävla kallt kan det inte ha varit om hon kunde ta upp mobilen och ta kort. Mitt svar är då: Vill man ha bevis så kan inget stoppa en! Menmen. Sedan bilderna togs har jag och min karl tittat på film och mysigt. Jobb- och studiefri dag som sagt. Slutade med storstädning och bak. Om några timmar ska vi iväg inåt. Nils ska på herrmiddag och jag ska träna lite och sedan på maskerad partaj. Utklädd till något på H, Hippie!

Det är kallt..

Jag har aldrig haft så svårt för att gå ut på morgonpromenad som jag har denna morgon. Lager på lager och termobyxorna är på. Endå,  31 minus grader... Det är inte varmt. Aja det är bara att bita i det sura äpplet, på återseende!

Fredag med mys

Dagen: Upp tidigt för att köra ett Indor Walkingpass med en bra Madeleine klockan 7 på Iksu. Resultatet blev svettigt men vaket. Skönt att få upp värmen ordentligt när det är så kallt ute. Jag passade även på att sola lite innan dagens första och ända föreläsningen började. Vid klockan 12 lunchades det och sedan blev det dagens andra träningspass. Träning av mage och löpning 3km, plus simning av 1000m. Resterande dag har bestått av inköp av en kabbel till kupevärmaren och ätning av taco. Nu har jag stationerat min rumpa i soffan. Här ska den stanna hela kvällen. Nils har tagit på sig tvätten och disken. Skönt att ha en pojkvän som inte kan säga nej.

Tentaplugglektionstorhandling

Efter tentan är jag nöjd men håller ändå tummarna för att läraren rättar snällt. Sitter förstunden och pluggar på kemin. Jag ska unna mig en jobb- och pluggfri lördag, dock vill jag njuta utan ångest så därför väljer jag att använda tiden tills min nästa lektion åt studier. Det är så det ska vara. Annars idag då? Tog lilleste bilen in idag för efter skolan ska jag hjälpa min vän Mathilda att storhandla till hennes nya lya. Ibland är jag en snäll vän.

Dagens dag + middag

Middagen: Blodpudding, ägg, kesoröra med rivet äpple, lingon och kanel. Efterätt bestående av kiwi för att öka upptaget av järn.
Dagen: Föreläsning i kemi från halv 9 till 12. Lunch sedan löpning och träning av rygg och de sneamagmusklerna på Iksu. Tidig middag hemma och sedan blev det plugg inför tentamen imorgon. Nu har jag tagit paus från plugget och håller på att baka ett morotsbröd. Fast jag ska göra ett sista ryck nu och sedan får det bära eller brista imorgon.

RSS 2.0