Uppdatering från föräldrarnas soffa

Placerad i Sorunda och har firat julen med familjen. Igår träffades vänner genom en utgång. Jag tar sovmorgon och läser skönlitterärt, Mossvikenfruar.
Livet är lugnt. 
Ikväll ska familjen bestående av föräldrarna, systern och mormor gå på bio. Hundraåringen.
Livet är lugnt. 
 
 
 

Tummen upp...

 
...för att igår blev vi klara med våra arbetsledardagar i kök så nu är pressen borta. En rapport är klar och godkänd som ska presenteras senare idag. Men innan ska en arbetsledarpärm och efterkalkyl färdigställas men det kommer gå i ett nafs. Efter allt ska det tentapluggas med Hanna för att det som är kvar av det köttiga är en tenta. Dock är den skriven om en vecka och jag känner ett lugn. Jag gör mitt bästa, sen får det bära eller brista. Oavsett vad är jag nöjd över situationen och mig själv. Så nu ska jag njuta av de sista dagarna i restaurangdrift och se tillbaka på det som har avklarats. Nästan klar. 
 
Som ni förstår av inlägget existerar inte mycket annat än studier i mitt huvud. Från att jag går upp om morgonen till att jag går till sängs igen om kvällen. Det är utvecklande men inte hälsosamt i långa loppet, vilket är en insikt jag har fått. 
 

Tre veckor - underbart är kort?

Tre veckor kvar tills att vi far ner över jul. Tre veckor av tentaplugg, restaurangdrift och arbete i julstress. Jag njuter tyvärr inte så mycket i nuet för tillfället utan lever för julledigheten som kommer. Då jag kommer sitta i föräldrarnas fantastiska soffa på julafton och känna att fyfarao vad bra jag är som klarade denna period! 
 
Fast det är inte helt sant att jag inte hinner njuta av livet. För i helgen träffade jag vänner som gör mig gott och jag hade det nedrans trevligt på jobbet. Karln hinner jag få en kram av lite nu och då. Tentan som närmar sig känns än sålänge lugn och att arbeta i kök är kalas när man har duktiga kurskamraterna. Så egentligen har jag inget att klaga på. Livet är bara intensivt, men det väl så jag vill ha det? Det ska kännas att man lever! utbrister jag och med det stänger ner datorn för kvällen för att istället ta sällskap med karln på en promenad i ett snöigt Umeå. 

RSS 2.0