tjugotvå

 
Igår fyllde jag år. 22år gammal är jag nu eller ung för jag har förhoppningsvis mycket av livet framför mig och mycket lite bakom mig. I relation. Ingen noja över att jag blir ett år äldre. Jag känner mig för ung för att snart vara klar med min kandidatexamen, säger jag för att jag har lyxen att klaga över sådant i vårt land. 
 
Gårdagen då? Den var kalas! Frukost på sängen, lab och tentaplugg med Hanna, middag med karln och avslut med fika i vardagsrummet. En riktigt bra torsdag och födelsedag.  

med solen i ryggen och vinden i mitt hår...

 
Förberedelse inför morgondagens presentation om ett studiebesök som har gjort på ett charkuteri. Lugna timmar med bland annat promenad med ljudbok i öronen - Swing, handlar om medelålders par som försöker lösa trygghetsproblematiken med att besöka swingersklubb. 
 
Sedan haft över Daniela på te för att säga; Nejmen hej, lever du? och konstatera att det var allt för länge sedan sist vi sågs.
 
 
Typ idag, onsdagen den 19 februari.  
 

och tankar på det..

 
Kärlekshelgen spenderades likt många andras med att visa uppskattningen i form av materiela ting. Med ett gigantiskt hjärta, en brödrost, en dag på spa och resturangbesök så var romantiken avklarad för i år, skönt! Nu kan man istället lägga fokus på annat, typ att veckorna fram till framtiden nästan går att räkna på en hand.
 
Jag erkände det högt igår; jag suktar efter ett nytt kapitel i livet. En ny stad, en ny sysselsättning, nya infallsvinklar etc. Mycket nytt helt och enkelt. Fast vännerna (i alla former) spar jag. Vänner är också en del av saken, alla flyr fältet på grund av att de blir klara i sina utbildningar. Det är en sådan fas i livet. 
Dock är det viktigaste vännen inte klar med vad utbildning heter, han pojkvännen alltså. 
Men med snart fem år i bagaget så måste vi klara lite distans från och till, annars är förhållandet i sig inte mycket att hänga i julgranen, trots hjärtan och brödroster. 
 
Lite av de tankar som går just nu. 
 
Nu ska jag spontana över till barndomsvännen och Umebon Isabella för att se hur hon har det. 

kvinnan här är nöjd

 
Hur ser läget ut?
Jo, studerar Livsmedelssäkerhet 15hp, kalas kurs! Och tur som fan att jag känner att det är kalas för annars hade valet av utbildning inte varit rätt. 
 
Har blivit lite förkyld så med tungt huvud är jag inte den piggaste i stan. I det tunga huvudet cirkuerar dock en massa tankar och planer för vår och sommar. Spännande att se hur livet tar form nu. Dock lever jag med vetskapen att mitt liv går lite för bra, lite för lätt. Någongång snart förväntar jag mig en motgång, känns enbart logiskt. Men om livet fortsätter i det här otroliga flowet så får jag inte glömma bort att dela glädje till andra. Typ genom att baka surdegsbröd till sugna, för fyfarao vad bröden jag bakar blir vackra och goda! Jag vet inte vad som har hänt med Mr Surdeg nu när vi var borta men herrejösses vad perfekta bröd den levererar. Euforin som endast en surdegsbagare kan förstå.  
 
Vad skulle kunna förbättras i mitt liv med stimulerande studier, visioner om framtiden och surdegsbröd? Jo, jag ber om att bli fri från förkylningen så att jag kan börja träna ordenligt igen, typ det. 

Tillbaka efter ett avbrott...

 
...i livet som ägde from av en verklighetsutflykt till Kap Verde. Just nu är jag hos föräldrarna där några dagar innan och efter utflykten har spenderas. Skidor, middagar, hälsomässa och kalaskväll med vänner har jag hunnit med här. I utlandet hade vi det underbart! Lugn och skönt med mycket trevligt umgänge ifrom av varandra, böcker och trevligt folk. 
 
Nu väntar Umeå igen och att ta tag i den studerande (och arbetande) biten av mitt liv. En vecka utan studier, arbete, mobilen och internet behövdes för att gnistan skulle tändas till ordenligt igen. Halleluja! 
 

RSS 2.0