1 maj

 
Här inne är jag inte så mycket. Det finns andra saker i livet som får min tid. Fast ibland kan det vara kul att uppdatera bloggen lite så att jag har något att kolla tillbaka på i framtiden.
 
Sedan sist har jag börjat praktisera och avslutat min första period, andra praktikperioden fortsätter på Gotland i en månad. Jag har tackat ja till ett erbjudande om jobb som livsmedelsinspektör och är nu skriven på föräldrarnas adress där jag planerar att bo i alla fall under sommarens månader (om inte längre). Jag trivs väldigt bra att bo hos mina föräldrar. Att det skulle fungera såhär bra att bo ihop igen trodde varken jag eller dem. 
 
Jag njuter i fulla drag av att vara tillbaka i Sorunda och att jag får umgås med mina nära och kära, gamla som nya vänner. Nils har varit nere på besök i några veckor och vi har flängt runt i olika städer, från Köpenhamn till Linköping. Vi firade fem år tillsammans och förlovade oss. Bröllopet planeras men utan stress, säga ja i kyrkan är det tänkt att vi gör om 5år. Den som väntar på något gott.. 
 
Igår, idag och imorgon då?
Igår efter praktiken firades valborgsmässoafton med grillning i Maja och Boffes hus. 
Idag pussade jag hejdå till Nils som flög upp till Umeå. Sen löptränade jag med Sandra och nu på kvällen var Malin över på en kopp te.  
Imorgon ska jag träffa upp Hanna i Sthlm för att visa huvudstaden och sen äta middag med vänner som är kända från Umeå. Underbart att kunna träffas här nere såhär efter en månad sedan sist i Umeå.
 
Summa summarum av det jag vill förmedla mellan raderna: 
Livet har tagit en oväntad men otroligt bra vändning. Jag mår riktigt jävla bra.  
 
 

RSS 2.0