-



fett kul med föreläsning en hel dag. Nja... men skönt att skoldagen är över om mindre än en timme!
Ikväll blir det träning med Sandra.

 

 


fuck clothes

Idag har jag varit en sjukling som inte har gått till skola. Fast såklart vaknade jag tidigt av såna där textmeddelanden så ingen längre sömn fick jag inte. Jag fick städfnatt idag också. Städning av badrum samt Jytterum blev det. Rensade också en jävla massa kläder.
Det finns så mycket skit som jag inte använder utan som bara hänger där och tar plats. Funderar faktiskt på att ha en loppis eller en cool bloppis.

The Beach Boys - God Only Knows


Aja...

Nu ska jag lägga mig ner i mjukis sängen och läsa. Jag har fan bestämt att jag måste ligga i med läsningen om jag ska platsa att jobba extra i en bokhandel. Vänta bara för snart kommer kanske glasögonen också.
Jag ska nog ta och bli en sån där patetisk jävel som byter livsstil efter små ändringar i livet. Jamen du vet, att man byter vänner, intressen samt åsikter sådär någon gång varannan vecka. Låter väll trevligt?
Denna vecka ska jag vara en glasögonorm och läser Stieg Larssons tredje bok tjugofyrasju. Förra veckan var jag ju en stickande tant. Typ som rollspel. Mjao!
-Jag är en ironisk tönt. glöm inte det!

Jag har inget liv så jag bloggar ist...

.. och kollar på hollywoodfruar.
"Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon det första han gör när han vaknar, ja så får du ställa upp med det som fru"
Yeah, Ankan har en fin syn på kvinnors plats i förhållanden!

Sept. 28 - en sjukling

Jag har fått nått knas så huvudet värker hela tiden och jag mår lite illa då och då. Åkte hem ifrån skolan idag då vi hade 1 och en halv lektion kvar. Jag förstår inte vad som har hänt, jag som aldrig blir sjuk mår nu faktiskt piss. Fast varför klaga egentligen? Jag kommer förmodligen inte dö av denna migrän eller förkylning, eller så kanske jag har nassesjukan och blir nästa person att dö. Fast det hoppas jag inte på för till helgen ska jag må bra och hitta på knas. Tror det är nån kille som fyller år i helgen också, kommer bara inte på vem det kan vara...
Nu blir det te, smörgås och tv♥
Eller ge mig sommaren igen så lovar jag att bli frisk.

Sept. 27


Det är så att på senare tiden så har jag skaffat mig ett liv så jag har inte haft tid för bloggen... Nej, så är det faktiskt inte. Jag är och kommer alltid att vara en fucking nolifer.
Men jag får väl berätta lite om min helg då i brist på annat.
Jag började helgen iklädd outfitten här över, första gången på länge som jag tog lite töntiga posarbilder. Fredagens kväll och natt spenderades i Salem.
Under Lördagen sågs det på lite tennis och jag provade även för första gången att spela. Jag kan ju avslöja att jag tyvärr inte är en naturbegåvning.
Men när kvällen kom så åkte jag och Nils till Sorunda för att besöka Malin och Majas jacuzzi. Och idag har jag och Mamma haft en mor och dotter dag med lite shopping och biobesök. Flickan som lekte med elden är likt första filmen en favorit.
En mysig och lugn helg kan jag sammanfatta det som. Men nu har det fan varit mysigt och lugnt för länge! Nästa helg måste det bli andra bullar...

Klassfotot har anlänt.

Kära klass SpMe2.
Jäklans vecka det är i skolan nu. En massa plugg och långa jobbiga dagar. Men jag har klarat värre saker i mitt liv så denna vecka ska egentligen inte vara ett större hinder.
Fast ikväll ska jag inte plugga någonting utan bara ta det lugnt och lägga lite tid på träning. Sedan får jag inte glömma att sätta på tvn klockan åtta eller nio för då börjar ju favorit programmet Svenska Hollywoodfruar. Seriöst, finns det några 40åringa tanter som är mer blåsta en dessa? Skulle inte tro det...

Glasvegas- Daddy´s gone

Underbar musik. Våga påstå att jag har usel musiksmak!

8-)

En rolig dag på bokhandlen har det allt varit. Jag vet att jag är tönt som tycker det är kul att jobba.
Nej nu ska jag fixa klart lite för att sedan ta bussen, bussen och tåget till Nils. Ha en fin lördag alla nolifers!♥

I never wanna see u a sad girl, don´t be a bad girl.

Nu blir det grabbkväll med en flicka. Lazerdoom nästa! Någon kommer dö ikväll..
-En äldre bild för att hon ser fett utveklingstörd ut och sånt är alltid härligt!

Dö mardröm dö!

Efter en skoldag är det alltid skönt att slumra till lite. Fast det är inte lika mys att vakna upp av en mardröm.
Jag har verkligen en tendens att drömma knasiga drömmar och sedan komma ihåg dom.
Dagens dröm handlade om att jag skulle gifta mig i direktsänd radio i en svart klänning. Kanske inte låter så hemsk men killen jag skulle gifta mig med som var själva mardrömmen. Faktiskt så har jag fortfarande lite ont i magen, sjukt knasigt! Aja.
Ikväll ska jag börja sticka en halsduk. Lite granny style kanske menmen det är inte denna tönt som kommer frysa i vinter iaf!
Men först ska jag göra det där som jag gör varje dag och tjatar om as hell. Någon gissning på vad fuck jag snackar om?  Runka? kanske...

Så är det söndag igen.

Denna söndag kväll har jag tittat på film med min kära vän Daniel. Killen ville så hemskt gärna se en film som speglar hans livsstil. Så snäll som man då är hyrde jag En shopaholics bekännelse. Hoppas han får ordning på livet nu stackarn.
Nu sitter jag ensamen och kollar på favoriten till film, Notting Hill. Så töntig men ändå så sötnosig. Grr på Hugh Grants sexiga brillor!

I can't do anything except be in love with you...



Lite sådär...

Knas, knas, knas...
Men bara för att allt är knas så kan livet inte sluta och vardagen kan inte vändas, right? Så därför har jag idag efter skolan pluggat, storstädat och nu ska jag ut på motion. Jag tänker faktiskt alltid bäst när jag fixar, donar och är duktig.
Imorgon är det fredag och det gillas mycket. Väldigt mycket!♥
Bjuder på bästa jogginglåten.

...

Everything is made to be broken.

Top model 12.

Nu ska jag njuta av att det är några timmar kvar av helgen i form av att titta på Top model och måla naglarna röda. ♥

Ännu en helg har gått...

Ett antal dagar utan bloggning men nu är det dags igen. Jag vill bara tillägga att backstage på bloggen är det knas, blogg.se håller väll på att ändras eller nått.
Fredagen...
Skola med endast två härliga lektioner
En kväll hos Malin och Maja
Somnade töntigt tidigt, redan klockan 22.00
Lördagen...
Jobbade från klockan 10 till 15
En Nils kom vid halv 5 och när det blev mörk så begav vi oss till Lizzy
Bilderna är tjuvade av Joanna.

Alla har rätt att deppa lite ibland.

Vart tog livsglädjen vägen?
Kanske försvann den med värmen och solen. Eller så finns den långt inne i mig bara att den glädjen är svår att finna för stunden. Tror att den snart kommer fram igen och jag blir en glad Jytte.

Skolfoto & aerobics

Skolfotot som är så fruktat har blivit taget idag. Lite kul att det inte var en old gubbe som tog bilderna utan två unga killar, en var endast två år äldre än oss. Tummen upp för unga fotografer kanske?
Vi fick se självaste klassfotot och jag kollade in i kameran i år iaf vilket är framsteg men jag tror att bitchblicken kom med. Damn.
Nu ska jag snart ta bussen till Rönninge för att svettas under ett aerobicspass och kanske ska lite yoga utföras också. Gratis är alltid gott!

RSS 2.0