Tonight.

Ikväll ska jag ha på mig denna huvudbonad. Någon smarting som kan lyckas klura ut vad jag ska vara?

Lördagens påhitt.

Årets läskigaste dag är här och jag ska börja dagen med att plugga japanska samt tänka på att det är få dagar till provet. Usch, usch!  Fast det blir ingen lång pluggstund för snart ska jag åka över till kusinen på kalas.
-Jag, kusinen och våra Italienska pojkvänner. (Ett bildbevis på att jordens snyggaste männen är italienare.)
Sen så efter blir det träning i den där svettiga lokalen. Igår var jag där med Daniel för omväxling skull. Han undrade hur jag kan vara en sån fatso när jag tränar som jag gör. Svaret på denna fråga är för att jag äter som en karl nu för tiden. Jag kommer snart börja äta protein pulver för mitt mål är att bli Sorundas biffigaste kvinna! Ironin flödar.
Men men ikväll blir det iallafall maskerad party, vilket ska bli helskoj!

Lite sådär.

Jobbat 8 timmar idag också. Efter for jag på direkten till gymmet där jag sprang lite intervaller på löpbandet. Springa ute i vildmarken är något jag faktiskt har slutat med, så jävla kallt och mörkt samt blåsigt. Jag säger usch och väljer att vara stammis på gymmet istället.
Igår gick jag och la mig för natten redan vid 21 och ska fan göra det samma idag. Fast dock inte samma klockslag för det är lite försent kanske? Men en tidig sömn ska det allt bli.
Imorgon börjar höstlovet igen, det ska vi fira!

Okt. 28

Hemma efter en lång dag på arbetet. Det var rätt så svårt att gå upp imorse. Att vara trött efter få timmars sömn och behöva lämna en pojkvän gjorde det inte lättare. Men nu är arbetsdagen över och jag ska faktiskt sova redan om några timmar. Hard workwork imorgon också.
Sista bilden får kommentaren; what´s up with my snok?
Gårdagen var en trevlig en. En töntig samt old school klassfest med singstar och limbo kan inte faila. Bilderna är tjuvade ifrån Josse och Frida!

Sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight.

Ikväll ska jag och min begravningsoutfit gå på klassfest. Det var nog 6 år sedan som jag gick på en sådan fest så det ska bli skit kul. Det ändå negativa är att jag ska jobba imorgon bitti.. Men vafan jag är taggad till tusen!

You said you would love me until you die and as far as I know you're still alive.

Det blev en tidig morgon för mig och Malin. Vid 11 var vi i Haninge centrum för att handla onödiga saker. De mest onödiga produkterna var nog mousse och shampoo från Bobby´s märke. Jag är en osäker och lättpåverkad flicka som köper röda hårprodukter bara för att Blondinen och Kissimjao gör det. Jag får sluta vara en sån jävla äcklig wannabe.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och prova skiten, önska mig lycka till!

Okt. 22

Har precis kommit hem ifrån en timme på gymmet med systeryster.
Igår var jag faktiskt och tittade på tennis i Kungliga tennishallen, STHLM open. Jag var så klart där med den där Nils för tro det eller ej men jag är inte direkt en tennisfantast, förvånad? Jag har spelat tennis endast en gång i mitt liv och det gick tyvärr inte kalas. Men fast att jag inte förstår mig på tennis ett dugg hade jag en super kväll!
Nu är det tvn som gäller, Mammas pojkar is the shit!

flightless bird- american mouth

Jag har fått låten på hjärnan. Den är underbar. Fast den visade sig vara soundtrack till den grymt överskattade filmen Twilight. Hatar att jag har sån mesig smak. Jag tycker att du kan ta och ge låten 4 minuter av ditt liv.

Söndag Okt. 18

Sitter och tittar på reprisen av fredagens idol-program. Patetiskt. Idol är det mest idiotiska programmet samt det mest idiotiska sättet att bli känd på. Gullit att de har ett helt program i Jacksons ära, så gullit att man vill spy. Aggressiv idag Jytte? Kan man säga...
Ska nog ta tag i Söndagen nu genom att motionera och en läxa måste göras. Det blir att fota med en oldschool-kamera.

-

I veckan skulle vi ta höstiga bilder. Det blev fail. Men men livet går vidare.

saknar lite..

Just nu: Hemma från gymmet och sitter i soffan med en kopp te och ser på Ugly Betty.
Jag saknar sommarens varma vindar, festerna, ledigheten och till och med sommarjobbet. Usch jag vill inte frysa imorgon.

-

Idag blir det plugg hela dagen, yeah!

yeah

En kort skoldag som började 8 och slutade halv 11. Precis efter blev det simning med träningsvärk ifrån gårdagens gymning. Det ska nu tas buss och tåg för jag ska möta upp vänner, ikväll ska det kalasas i en jävligt tråkig outfit.
kalla mig tönt!
Hittade också denna SNYGG-bild på kameran. Det testades badmössor.

John Denver - Annie's Song

Underbar äldre låt. Jamen, du vet låten som används i Sf bios kyssreklam.

Nighty nighty

Fyfan vilken bortkastad kväll. Jag kom hem åt toast och gick och la mig i sängen. Sov till halv 9.
Ingen jogging för mörkret skrämmer mig. Jag får ta tag i den där springningen igen, men det är så svårt att ta sig ut när det är svart utanför fönstret och  iskallt. Simningen och gymningen går iaf bättre så jag är inte helt värdelös när det gäller träningen, bara lite.
Vill bara tillägga aDH suger nuförtiden...
Ska gå och sminka av mig och försöka sova, igen.♥

Lite sådär smått.



Fotolektionen har precis slutat och snart ska jag ta och lämna skolan för dagen. När jag kommer hem ska jag äta mig tjock och sova. Imorgon ska jag tusan inte gå till skolan utan endast vara hemma och göra läxor och det med basta.



Juste, kvällens måste stavas Desperate Housewives right?

bilder ifrån helgen





Bilder tagna ifrån Majlan

Lite biofilm

Jag skiter i hemtentan och tar med mig Daniel till Heroncity. Det blir bio med far och morbror. Alla måndagar kan ju inte vara likadana!

som en fucking bergochdalbana.

Gårdagen slutade lyckligt och inte bajs som tur var. Det är verkligen knas hur livet går upp och ner.
Fast nu är livet på topp igen och det är till och med så att skoldagen var en bra en. 3 timmars hål och pannkakor var nog det som gjorde dagen värd.
Ikväll ska jag spendera dagen framför datorn och en hemtenta ska göras. Ska nog hinna med att träffa bästevännen också för en promenad eller jogging.

Okt. 4

Dagens ord borde vara Bulle men är tyvärr Bajs. BAJS BAJS BAJS BAJS!
Jag ska iaf ta tag i mig och åka till Södertälje stad och träffa en vän.

grattis nils!


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu.


Myspys kväll igår hos Majlan. Tidig morgon och nu bussen till simhallen med endast Maja, Petrus är en sömntuta! Det ska bli skönt med ett morgondopp i en bakteriefylld pool.♥

Okt. 3

Hemma ifrån Nynäshamn och käraste bokhandeln. Jag anmälde mig föresten frivillig att arbeta på julafton. Vafan jag har ändå aldrig gillat julafton så jag skulle bli överlycklig om jag kunde göra något nyttigt den dagen för omväxlings skull. Kalla mig störd.
Just nu så värker huvudet och magen gör ont så ska nog ta en alvedon eller två för att förhoppningsvist må bättre sen. Om två timmar ska jag ta bussen ner till en vän på tjejmiddag. Fick precis reda på att man skulle vara grovt sminkad så måste nog hoppa in i duschen och börja fixa mig nu!

Bullbak en fredagkväll

Inget partande för oss tre brudar ikväll utan det blev bakning av bullar istället. Du har väll inte missat att det är bulldagen på söndag?
Imorgon ska jag jobba så det blir snart sängen för min del. ♥

Regeringsgatan 66 tonight?




Lite Kihlen vilket var extremt länge sedan. Bara för att jag är facabooks nya bästavän så såg jag att Oskar + snyggingarna ska röja på KÅKEN ikväll. De där snookarna har alltid fuffens för sig nu för tiden.




Själv ska jag åka med Maja och simma tantsim ikväll. Mums för en varm bastu!

Sovmorgon i 45 minuter

Nu ska den osminkade sanningen äta frukost för att sedan dra sig iväg till skolan. Dagen börjar så fint med favoritlektionen idrott. Börjar skoldagen klockan 10 men bussen går om en halv timme, Sorunda i mitt hjärta!

RSS 2.0