Om livet - med facit i hand

 
"Det är lite läskigt när man kommer till insikten hur mycket man skulle göra för att leva ut en dröm. Du säger "Jag förstår inte hur du kan göra så mycket för mig", jag svarar "Jag gör det inte för dig, jag gör det för oss". Men egentligen gör jag nog det för mig. Jag finner inte mycket glädje i det jag har och det är mitt eget fel, ingen annans. Jag vet att jag inte kommer finna lycka i en verklighetsutflykt till thailand i 4 månader. Jag behöver ändra verkligheten för att bli stimulerad. Jag har gått förlänge i dessa skor, om jag inte byter dom snart kommer jag att tröttna. Då kommer jag slänga bort dom och aldrig använda dom igen fast det vill jag, för jag älskar dom. Jag har bara gått för länge i dom och behöver prova nya för ett tag."
 

Ett inlägg jag skrev för nästan precis två år sedan, en månad innan studenten och vi hade bestämt oss att flytta upp till Umeå. Det var inte plättlätt att som 19 respektive 18åring att flytta så långt hemifrån utan hundraprocentigt stöd från alla hållen. 
 
När jag läser inlägget idag är det med facit i hand och jag kan säga att jag lyckades! Examen har jag inte tagit än men det var inte huvudmålet med flytten. Målet var att komma bort ifrån min destruktiv livsstil, börja om på en ny kulla, träffa personer och lära mig kunskap som berikar mitt synsätt men framförallt att lära mig värdesätta det jag har. Det tog ett och ett halvt år men nu blir jag alldeles varm i hjärtat när jag tänker på Sorunda och allt vad den platsen innebär. Jag vet mycket lite om framtiden. Tre år blir jag garanterat kvar här i Umeå. När folk frågar mig vart det troligtvis bär av sen så svarar jag att det blir nog någonstans i Sthlms området. Nynäshamn, ja, det är en ganska så fin stad (fast de säger jag inte högt)...
 
Det jag ville komma fram i det här inlägget till är att flytten till Umeå var det bästa jag har gjort hittintills i mitt liv, ur alla perspektiv! 
 
 På onsdag far jag nedåt igen, jag längtar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0