1 år

En middag, en kaka och en puss

Dina färger var blå.

Ja men du, snart är det sommar!

I Lördags var det fest...

...och sånt är alltid trevligt!

Vad vore jag utan dina andetag?

Idag har vi varit bakis men vi tog tag i skjortkragen och gick ut och fotade läxan om var porträttfoto. Kul fast att det var mulet och lite småkallt.
Imorgon har det gått 365 dagar, 12 månader, ett år sedan vi blev ett par. Det ska firas med kladdig kaka och hemmalagad pizza.

Det var en kväll i juni

Frukost, Teoriprov, övningskört, lunch, teoriprov. Bara att fortsätta med skiten, 11 prov kvar... Imorgon blir det halkbana och riskettan på Gillinge. Snart så!

Jadu...

Påsklovet har snart kommit till sitt slut, och hur firar jag det en lördagskväll? Jo genom att äta pizza, somna framför tvn, titta på en halv usel film och bada bubbelit bad. Ibland så behöver man hemmakvällar då man slipper sitta på bussen i minst en timme för att sedan ångra att man inte stannade hemma istället, det tycker iallafall jag och Agda 85år.
Men om man bortser från ikväll så har lovet varit roligt och bra. Det är väl de där vännerna och pojkvännen som har gjort det så bra skulle jag tro. De är jävligt underbara.
Bild- Getens 18års kalas

Efter en båtresa...

Varit på Ålandskryssning med snygga brudar. Trevligt är ordet! Nu är jag dödstrött och ska sova igen alla timmar som inte sovs igårnatt.

RSS 2.0