Onsdag 29/12

NU: till gymmet och köra rygg
SEDAN: jobb från 13 till 18
EFTER: simning med Jessica
Dagens utmaning blir att få i mig tillräckligt med energi för att orka med skiten. Hejsvejs så länge.

Nyårslöften 2010

Bild: förra nyårsfirandet
Om 3 dagar är året över så hur har det gått med mina nyårslöften?
  1. Äta enligt tallriksmodellen - Har jag följt till stor del
  2. Sluta läsa fjortisbloggar - Följde i början på året sedan glömde jag bort det
  3. Träna hårdare och oftare - Följt
  4. Inte dricka läsk - Följt
  5. Ta körkort - Följt
Jag är nöjd och stolt över mig själv.

JUL, JULDAGEN, ANNANDAGEN OCh fortsättningen


Nu har julhelgen passerat och det som har inträffat är att vi har firat jul, jobbat, ätit kalkon, mellandags shoppat, tränat, jobbat och varit med om en utgång. Den ägde rum i lördags och vi kände väll att det var dags att pröva Nynäshamns uteliv. Dock en besvikelse. Om inte förkalaset hade varit så trevligt hade kvällen varit halft ovärd. En timmes kö, mycket fylla vilket ledde till en heldel bråk, slitet ställe. Dock underbart mysigt att umgås med vännerna.
Dagarna fram till nyår kommer likt dagens dag bestå av två saker; träning och arbete. Längtar till att få börja ett nytt år och att börja utmana mig själv med mina nyårslöften.

...

Usch längtar till sommaren. Men snart är det dags. Studenten, jobb, bad, sol och ångest över framtiden. Underbart! 6 månader...

Lilleste datorn

Min käraste dator har kommit tillbaka från en lagning. Den är fortfarande knasig och jag funderar på att köpa en ny. Usch orkar inte lägga pengar på en sån onödig sak. Får försöka hålla ut lite till. Kanske ska skita i att köpa dator och leva utan det ett tag. Skulle vara skönt och jag skulle få mycket mer effektiv tid som jag kan lägga på kanske träning. Får se hur det blir. Nya örhängen föresten. Gillar dom och gillar att stöda UF-företag.
Snart ska jag ner till tåget och hämta Nils. Ska fira jullovet genom att inte göra ett skit. Och det med basta!

Usch usch

Blev sjuk på onsdagens kväll så är nu dunder förkyld och deprimerad. Deprimerad över att jag inte har lämnat huset på hela dagen och jag har med det blivit sjukt uttråkad. Tog fram skoboxen med SATC och blev då lite friskare. Drömmer lite om resan vi ska göra. Fast det är inte förens i vår. Om fem månader. Det är en allt för lång tid...
Nej nu blir det lite mer sex i New York. Måste hålla mig vaken för jag ska leka bra flickvän och hämta den där Nils i natt.

Onsdagsskola.

Idag är det faktiskt skola. Dock bara i 2 timmar och 45 minuter. Religion. Efter ska jag besöka pojkvännen. Han är bra han.

Årets låt och Årets artist x2


Vem ska du lägga din röst på? Själv är valet Daniel Adams-ray. Han är coolare.

Och tisdagsledig...

Ledig idag igen och firade detta med lång sovmorgon och träning. Funderar på att åka iväg ikväll igen och simma. Dock är en bra tv-kväll. Får se om latmasken eller hurtbullen vinner.

Måndagsledig

Hela gårdagen gick åt till att vara bakfull och kolla på tennis. Sjukt sliten! Ingen skola idag så blev en lång frukost med scones och te. Sedan åkte jag och handlade julklappar och lite till mig själv, Nils åkte hem för att jobba. Så nu sitter jag här ensam och längtar till jul. Snart så...

En utgång en lördag

Igår efter arbetet blev det utgång. Först förpartaj med Maja och sedan for vi iväg till Stälje där vi möte vänner. Nästan för mycket vuxensaft för min del men kvällen blev en allt för tidig en då pojkvännen skulle upp morgonen efter och spela match.

Royal Republic - Underwear

Sjukt underbar låt och sjukt snygg musikvideo. Blir nästan lite kåt när man ser den...

RSS 2.0