Med 10 taggade brudar i ett sällskap kan en utgång inte bli fel.


I just wanna be your, be your playboy bunny.

Sitter för ovanlighetens skull och konsumerar alcohol. Ikväll står det utgång på schemat. Om en 20 minuter åker jag och mina tre flickor till Södertälje. Först blir det förkalaa hos Mikaela som fyller år denna vackra dag. Sedan ska vi träffa playboy bunnys och strippa. Det här blir kul!
Försökte mig på att sminka mig med hjälp av youtube. Det gick bra om jag får säga det själv. Jag är annars ganska så dålig på det där med smink.

Brustna hjärtans höst?

En bild på kärlek.
Mjuka och sköna kläder på för jag har bjudit över de tre bästaste vännerna på tjejmiddag. Detta för att livet har gått och blivit jävligt trist samt att varje dag är den andre lik. Vem fan bestämde att hösten ska vara deprimerande? Hösten 2010 ska minnas som en rolig period. Livet blir vad man gör det till!

Kalas

Sist jag köpte kemikalier och färgade mitt hår hemma blev det helt knas. Därför lovade jag mig själv att aldrig färga håret hemma igen utan gå till käresta frisören. Men idag bröt jag mitt löfte. Kände att utväxten var stor och ful så köpte billig färg och färgade skiten. Det blev orange. Snyggt.
En bild på kalaset
Men ikväll får vi låtsas som att det är kattigt att vara orange för jag ska över och fira Lizzy som snart blir en myndig brud!

Skolfoto

"Man blir som man umgås" blev temat på spexfotot, och vi går ju på Wendela Hebbe så hej estet!

RSS 2.0