Jytte och Dandaman

Imorgon klockan 8:15 sätter sig dessa två vänner på bussen ner till Öland. Där ska de stanna tills på fredag. De ska ha kul, jätte kul. Hej så länge!

En midsommarnatt


Det är som svart, vitt och allt däremellan

Efter att jag lyssnat igenom Linnrosens album blev jag lite kär på nytt. Sådär så det pirrar i magen. Till hösten ska andra snooken släppa sitt. Vi har blivit skänkta med ett smaskprov på hur det kommer låta. Dum av dig är coolingens första singel och låten är fantastisk. Fast att snookarna har vandrat olika håll har de skapat musik som har samma sound. Gått från hiphop till pop.
Fast att jag njuter i stora drag av deras musik gör magen ont. Jag vill höra Adams-ray och Linnros röster i samma låt. Jag vill inte behöva byta skiva och skit. Men man kan inte få allt här i världen...

Tja troll!

Idag har jag varit på vägen med Malin. Vi begav oss ner till Nynäshamn där vi sola och sedan också bada för första gången. Det var kallt. Fast vad förväntar man sig av ett dopp i havet?

Förste kandidat till årets sommarbild8-)

De senaste dagarna har jag haft lov och då har jag bara åkt runt på vägarna med min coola kompanjon Nils. Har gjort lite saker här och där samt varit på en heltrevlig fest hos ett par bästa kompisar. Livet leker helt enkelt.
Men när vardagen inte ser ut som vanligt blir träningen det första som blir lidande. Så efter en vecka av vila ska vi köra på nytt igen. Ikväll ska vi ut och cykla några km bort så vi kan springa i Sorundas ända elljusspår. Skoj!

2xgrattis


Sommar, sommar och sol.

Efter en mysig helg med bad i snygga bilder, var det måndag igen. Idag skulle det mönstras och det gick bra. Under dagen kom jag ändå på att lumpen kanske inte är något för mig ändå. Ska tänka på saken så får vi se helt enkelt.
Nu ska jag ut och övningsköra, slutet är nära...

RSS 2.0