Onsdag

Layout hela dagen sedan ner till blodgivarcentralen. Jag ska värva stackars Nils till blodgivare samt lämna själv, det är bra! Ikväll blir det studentskiva. Jag är lagom taggad just nu men får ta fram partyhumöret snart.
Just ja, igår tog Nils det där körkortet! Jag är miltsagt överlycklig!

Tisdag- ledarefnrollspelträning

Sitter redan vid en dator i skolan och filar på min ledare. Suck. Men det är det nästsista andetaget för våran tidning. Imorgon är det bara layout sen är skiten klar, U N D E R B A R T.

Igår sopade de vägarna i Sorunda och då är det tamigtusan vår. Så när jag kom hem ifrån skolan bestämde jag mig för att inte ligga och lata mig hela kvällen utan för att spendera kvällen utomhus. Jag klädde på mig träningskläderna och cyklade ner till spångbro. Hem till Sandra för att springa. Vädret var det bästa så det blev en riktigt lyckad kväll.

Dagens kväll ska jag inte spendera ifrom av att cykla/springa utan att troligtvist plugga och gymma. Inte lika kul men ändå helt okej. Nej, ledaren var det...

ångest?

Arbetade dagen idag. Fick höra lite om jobb i sommar och jag ska arbeta hela sommaren. Ledig nästan två veckor efter studenten sedan blir det jobbjobb till i mitten på augusti och då nångång har vi planerat att flytta. Det lät lite läskigt när jag berättade om sommaren för Nils. Jag bestämde förra sommaren att det var mitt sista sommarlov och så får det bli. Arbete är lika med pengar och mycket pengar behövs till en flytt. Jag är ganska så säker på vad jag vill efter sommaren men ändå så blir det alltid knas när jag ska berätta om mina planer. Man ska drömma om att vilja bli jurist, brandman eller fotomodell inte arbetsterapeut. Man ska drömma om att bo i Stockholm på söder inte i Umeå. Men det är faktiskt vad jag vill. Jag vill ha ett arbete efter min utbildning, jag vill ha en trygghet, jag vill hjälpa andra och jag vill absolut inte göra detta i Stockholm. Men främst av allt vill jag göra det där som Nils sa; jag vill va med dig. Låter lite töntigt och det är det, men det är också sant. Om två veckor har vi bestämt att vi ska söka och tillsdess ska vi tänka. Mardrömmen är att vi flyttar upp tillsammans och sen så lämnar den ena den andre för någon ny och så står den andre kvar ensam. Visst kan man säga "nej men vi älskar varandra så mycket och litar på varandra så det skulle aldrig hända" men man vet aldrig hur framtiden ser ut och man vet inte vad för person man är om tre år. Men ibland måste man chansa. Nej usch nu får jag sluta och gå till sängs istället. men som sagt, vad som än händer så blir det alltid bra i slutändad. Punkt.

Onsdagtorsdag

I onsdags var jag på årets första studentskiva, Sandras klass hade kalaset inne på Rose. Vi hade middag innan hos mig med Lassepizzan, tjejsnack och sminkfix by Maja. Underbar kväll! Jag övernattade hos min systeryster. På torsdagen åkte jag direkt ifrån henne till skolan. Hade en heldag och sen åkte jag tillbaka till Sthlm med Maja i sällskap. Vi virrade runt på söder, åt och tog sedan bussen till djurgården, trodde vi i alla fall. Fick ta en liten joggintur till cirkus där A-ray skulle spela. Konserten var helt otrolig. Jag trodde aldrig att jag skulle få gråta till en snooklåt igen men se det fick jag. Han körde inga problem och det var helt klart kvällens höjdpunkt. Fyfan vad jag saknar att höra snookarnas låtar live. Usch, usch.
Nej nu ska jag åka och träna med Sandra. Ikväll blir det slappslapp med Nilsen. SKÖNT!

addicted

Jag har insett att jag nyligen blivit beroende av tre saker...
Keso Jag har börjat äta keso till allt. Allt ifrån att ha det till pannkakorna till att ha det i köttfärssåsen. Mums.
Baka bröd Jag bakar bröd flera gånger i veckan. Bra att öva tills man flyttar hemifrån, billigt och bra.
Tittar mailen hela tiden Mailen har blivit min bästa vän. Facebook vad är det?

Måndag - skolafnrollspelplugg

Det blev mys med Maja igår. Världens finaste Maja. Jag gjorde halft misslyckades scones och tog med mig. Vi tittade på solsidan och sedan SATC.
Måndag idag och dagen ska tillbringas i skolan med fn-rollspel. Slutar redan vid 1. Skönt! När jag kommer hem ska det pluggas, springas och fixas. Fixas och trixas.

Söndag

Igår efter ett adjö, arbete och löp med Dan kom mina tjejer hit. Vi åt fruktsallad, tittade på melodifestivalen, spelade kort och tog promenad. Melodifestivalen är inte min grej direkt likaså den där killen som vann. Aja.
Idag har jag tränat med Sandra och sitter nu och äter det ovanstående. Resten av dagen ska jag spendera med att leta fakta om Iran och springa med mamma. Fn-rollspel om ett tag och likaså Scaniamilen. Det ska börjas i tid.

Fredag - redigerafilosofiredigeraträna

Dagens planer: Åka till skolan och redigera projekt. Filosofi. Redigera projekt med grupp. Träna med Sandra. Få kvällsbesök. Den jäveln åker ju upp till fjällen på lördag och ska åka längdskidor i vildmarken. Jag kommer inte sakna honom. Verkligen inte.

Torsdag - duschätaläsasov

Hemma och sitter med en kopp te men mumsig macka i munnen. Snygga brudar ovan. Usch. jag lovade mig själv att aldrig bli en såndär person som fotar på gymmet. På gymmet ska man träna. Inget annat. Aja. Kul vad det iallafall. Caroline följde med också. Vi körde mage, triceps, biceps och löp på det. Aja, igen. Ska gå och borsta tänderna snart och lägga mig med boken. Just det ska ringa den där killen också. Ska snart gå och borsta tänderna snart och lägga mig med telefonen... Sen läsa. Aja, igen, igen. Godnatt.

Torsdag - bajsbajsträning

Igår blev det ett lyckat träningspass och en lyckad middag.
Idag har det varit en inte så lyckad dag. Bajs på viss lärare säger jag bara. Men men. Vi ska göra kvällen bättre genom att... TRÄNA! Det blir jag och min vän Sandra. Det är bra grejer det.

onsdag - skolatränamiddag

Skola idag igen. Dock en kort en med två lektioner och projekttid. Efter ska jag med Joanna och träna i Salem. Ska bli kul. Sen ikväll väntar en fin middag. Nils ska för första gången göra middag helt själv till mig. Får se hur det går... Jag frågade om menyn igår och han berättade att jag ska få potatisgrätäng, fläckfilé och brunsås. Rättare sagt likadan mat som vi åt hos mig senast i lördags... Han är allt bra uppfinningsrik den där Nils. Dock kom han helt själv på att vi ska ha brunsås till och sedan frukstsallad till efterrätt. Fyndigt! Aja, det blir nog bra.

Dagen i ord och två bilder

Dagen: Kort morgonpromenad, frukost, bil till skolan, ångest lektion, åt chili corn carne för första gången i mitt liv och älskade det, prov, promenad med Joanna ner till bussen, vårkänslor och solglasögon, träffade på en Malin och en Rosanna, åkte buss, vattenmelonen, tränade en kortis, åkte buss, vattenmelonen, hoppade av buss, vattenmelonen, hoppade på en ny buss, vattenmelonen, hemma, macka och tvtitt. Som sagt dagen i ord.

En ledig måndag - pluggträningplugg

Är som sagt ledig idag. Har precis kommit hem ifrån gymmet, sitter och äter lunch samt tittar på Wallander. Lunchen består av en knäckemacka med keso samt havregrynsgröt med linfrön, solrosfrön och mjölk.
Ska snart hoppa in i duschen och sedan plugga sönder. Har geografiprov imorgon och på torsdag prov i Internationellarelationer. PLUGGPLUGGPLUGG.

Söndagsmys

Har haft teochscones-mys med Lizzy och Maja. Bästaste Lizzy och Maja. Det blev ett perfekt avslut på lovet med prat om allt ifrån linfrön till healing. Nu har flickorna åkt hem till sig och jag sitter här mätt som fan och tittar på tv.
Ska gå och lägga mig snart. Tv är så fruktansvärt överskattat så ska skita i skiten och läsa min bok istället, Vattenmelon heter den. Den innehåller i alla fall inga reklampauser.
Imorgon blir det sovmorgon. För imorgon är det fortfarande ledigt. Skönt! Godnatt.

Lördagsjobb

Lördag och jobb såklart. Men börjar med frukost. Omelett. Lufttorkadskinka, två hela ägg, två äggvitor, ost, torkad gräslök och keso. Protein, protein. Mums!

fredag - men inget fucking mys

Firar fredagkvällen med titt på tvn. Jag har hittat ett nytt favoritprogram, Varning för barn. Underbart! Garvar röven av mig. Speciellt när ett barn gick fram till Oskar Linnros på ELLE-galan och sa att hon älskade hans låt "Gubben i lådan". Kanske ett kvitto på att jag har tråkigt men jag skrattar fortfarande åt skiten.
Var och shoppade lite i Skärholmen igår. Åkte hem med ett linne och underkläder fast med alla pengar i behåll. Det är så det ska vara. Idag blev det att leka chaufför och genomföra en trip till Södertälje där Vilhem och Nils skulle uträtta ett var sitt ärende. Sedan åkte jag hem, åt lunch, läste, somnade, vaknade av telefonen för att sedan åka och träna. Nu ska jag fortsätta mitt tvtitt.

Torsdag

Håret. Det blev ljusare igår. Ljusare och kortare. Inte lika äckligt och slitet. "Klipp av skiten", så sa jag. Jag tror jag har jag blivit av med min frisörskräck. Fast det blev inte så kort som man kan tro genom att titta på bilden, jag har tofs på bilden. Men men.
Efter att mitt sällskap åkte hem imorse har jag hunnit med att träna. Biceps, triceps och lite löp. Blev inte så mycket av det där sista för jag har VÄRLDENS träningsvärk i vaderna sedan i tisdags. Jag brukar inte klaga över träningsvärk utan brukar vara glad när jag har lite värk i mina muskeler men inte idag. Det är så sjukt! Jag kan inte ens gå i trappan utan att det gör ont. Knasknas. Jag som inte punkttränade vaderna i tisdags. Aja jag ska vara glad som sagt.

Onsdag - frisörtid och träning

Godmorgon. Har tagit en morgonpromenad och ätit en stor omelett till frukost. Om 40 minuter ska jag ner och fixa frillan hos frissan. Håller tummarna på något bra. Efter blir det träning. Ska troligtvist träffa den där killen sen, eller ja vi får se.

Sen föresten.... Jag gillar snookarnas musik fortfarande. Dock har jag nog vuxit förbi den där galnasnook-tiden i mitt liv. Men de kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat fast som snookarna inte som soloartister. Men Oskar har jag lite svårt för pga hans beteende och sätt på scenen. Samt att hans låtar är mycket "tyck synd om mig". A-ray har jag inte sett live än. Ska göra det den 23mars på cirkus. Får se om han är lika cool som katten i långalandet var förut. Snook var, är och kommer alltid vara snook men snook är historia.

Tisdag

Igår tog jag, Petra och Maja en välbehövd tjejkväll med sex and the city och smält chocklad i banan. Vad skulle man vara utan sina vänner? Dom som säger att partnern är det bästa man har är lite koko i bollen.
Nu har jag packat en väska med träningskor och pluggböcker. Ska först svänga förbi gymmet och träna för första gången på nästan en vecka, har varit lite sjuk. Sedan ska jag ta bussen till Rönninge och Joanna. Där ska det pluggas geografi och det med basta. Vänner är som sagt det bästa man har, för utan dom överlever man inte. Fast jag menar inte att Nils inte är min vän, för det är han. Han är en av de fyra som är de bästa. Hmm... knasigt inlägg? Jeppjepp. Aja.. Hejsvejs!

RSS 2.0