Fredag!

Dagen började halv 6 men jag börjar inte skolan förens tio över tio. Istället för att ta sovmorgon har jag varit och tränat bena med syster. Gick okej. Men nu ska jag ta lilleste bilen till södertälje. Filosofi i en timma med film, sedan möte med syon ang framtiden och efter det blir det jobb med projekt. Ikväll blir det mys med taco, bad och film, I rymden finns inga känslor. Detta med den där snygga killen.

Godmorgon

Torsdag och har börjat dagen med en kortis till morgonpromenad. Ska till skolan om några minuter. Går till klockan 4 idag och är måttligt taggad över det. Efter skolan ska jag hinna med att äta, åka till gymmet och sedan baka piroger med mamma. Men som sagt först skola.
Så ett litet boktips. Vill tipsa om boken jag läser nu. Vägen till min första miljon. Den är bra och lärorik. Mycket. Lite allmänbildning som kommer behövas i framtiden. Tummen upp alltså.

en hatmåndag

Sitter och mumsar i mig det här ovan. Är trött och irriterad för att jag missade bussen så fick gå/springa hem ifrån korsvägarna som är ca halvmilen. Kanske inte så jobbigt egentligen men med vinterstövlar, väska och varmaste jackan blev det de. Springa gjorde jag därför att det gick så segt att gå. Under tiden hann jag med att ogilla allt och alla i min omgivning och vilja flytta ifrån de där allt och dom där alla nu på direkten. Helst idag. Men nu när ilskan har lagt sig är det bättre. Fast jag hatar fortfarande lokaltrafiken, det kommer jag nog alltid att göra.

Fredag, lördag, söndag...

Fredag: Ledig dag med träning sedan middag i form av taco med 5 brudar.
Lördag: Jobb 10-15, sålde tre exemplar av Hundraåringen. På kvällen kom mitt nattbesök, det var en snygg kille.
Söndag: Den snygga killen åker hem för att spela tennis medan jag åker iväg till gymmet med syster och Sandra. Ska bli plugg för mig i några timmar, måste skriva klart det förbaskade talet. Sedan bussen (!) hem till den där snyggingen. Blir troligtvist plugg i stora last där också. Det där jävlans talet vill sig säkert inte bli bra.

tröttröttrött

TRÖTT. Arbetat idag och fick sovmorgon. Men är som sagt trött ändå. Det gick svårt att sova i natt. Blir tidig sömn i natt istället. Ledig imorgon, igen, igen. Vad är skola liksom?

Onsdag - plugg

Idag är jag ledig, igen. Mycket ledigt och lite i skolan dessa två veckor efter jullovet. Dock mycket plugg. Så idag sitter bänkad framför datorn och skriver på tre arbeten samtidigt. Idrott, samhälle och svenska. Underbart! Har hunnit vara vaken i etthundra fem minuter och har under dessa minuter hunnit med att ta en promenad, ätit frukost bestående av mitt egenbakade bröd med pålägg samt te och suttit här och filat lite på mitt svenska tal + de andra två arbetena. Nej ska fortsätta på mitt sjukt, äckligt smöriga lovtal om min kärlek. Jag  tror att jag vill spy lite på mig själv.

Joina bokcirkel någon?

Två saker som är enormt överskattade: Televisionen och facebook. Så nu skiter jag i skiten och går och lägger mig med lite nötter och juice. Ska läsa. Har en tidning och en bok. Tidningen är halv töntig men också halv intressant, det vill säga Paulúns kost sidor. Fast dom kan man läsa ut på 4 minuter så jag tror att boken blir kvällens nöje. Den är bra. Jag har tipsat om den x antal gånger på jobbet men har inte tagit mig tid för att läsa den själv förens nu. Men den är som dom säger, rolig. När jag ska jobba på torsdag ska jag allt sälja på minst tre kunder boken. Som sagt den är bra.

Träning?

Har varit och tränat med Sandra idag. Blev biceps, triceps, axlar och mage samt lite löpning. Kom hem och såg att Sandra hade skrivit ett inlägg om träningpasset och glad blev jag över de fina orden. Blev också lycklig över att en gubbe kom fram under passet och tyckte jag var en elak kompis. Jag är elak och det är jag stolt över. Lika stolt som jag var den gången jag fick Rebecca att spy under ett gympass. Underbart när man får personer att prestera mer än vad de själva tror att de klarar.
Jag har börjat köra med syster också och det går framåt. Hon är stark som fan. Klarar redan 110kg i benpress och hon har inte tränat på år och dagar. Men allt handlar om att inte ge upp bara för att det är jobbigt. Allt handlar om att ha någon eller något som pushar en.
Imorgon ska vi ge allt på gymmet. Nils och jag. Vi bestämde det att imorgon ska vi göra nått kul. Nått kul som gör att man utvecklas mentalt. Imorgon ska vi köra så vi stupar. Det ska bli benen som ska plågas och löpning ska det bli. Hårda intervaller och det med basta!

Jan. 8

Trött och seg efter en till dag i bokhandeln. Ikväll har jag bjudit över till en liten tjejmiddag. Så sällskapet för kvällen kommer bestå av Malin, Maja och Lizzy. Blir kycklingsallad och tjejsnack. Lizzy pratade om utgång men får se hur det blir med det. När jag sitter här iklädd mjukis är jag sjukt otaggad men får se om det kan ändras. Ska somna några minuter så jag blir ett trevligt sällskap ikväll.

TRött någon?

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Ingen nytt bara samma saker som hela lovet har gått ut på. Jobba, träna, Nils. Dock var jag ledig igår. Härligt! Men inte lika härligt att det var snöstorm. Vi protesterade mot skitvädret genom att springa till krysset och hyra film och sedan springa hem. Jobbigt var det men otroligt skönt att sedan krypa ner i sängen och kolla på film. Mot kvällen åkte vi hem till mig och gjorde inte ett skit. Somnade sent för att gå upp tidigt och att ta en morgonpromenad. Mitt nyårslöfte är att ta morgonpromenader mins 5 gånger i veckan. Första veckan så får se hur det kommer att gå. Eter frukosten drog jag ner till Nynäs och Nils hem. Klockan 10 öppnade bokhandeln och där har jag tillbringat dagen och början på kvällen.
Nu ska jag titta på tv, dricka jus och äta nötter. Ska somna tidigt för imorgon ska jag jobba, igen.

Spara vs slösa?

Ska iväg och arbeta om cirka timmen. Har ingen större lust men fick panik igår över framtiden och insåg att jag behöver pengar. Inte just nu men om ca 9 månader kommer jag behöva en heldel pengar. Blir att spara och lägga upp en budget var månad. Får att leva på studiebidraget och spara hela lönen. Det gick förut så det borde gå nu också. Yeah!
Efter jobb blir det träning, vad annars?

Blää

Usch, usch. Jag är sjukt nere och deppig. Detta pga att jag har fått problem med högra handleden och kan inte träna ordentligt. Får ont av minsta lilla. Hur fan sak det nu gå med mina tester i idrotten? Skit! Låter egentligen som världens småsak men nej. Har bänkat som fan så jag ska klara testet så jag vill verkligen få bra resultat. Men aja det blir att vila handleden så det inte blir nått kronisk. Det skulle ju va det värsta.
Idag: Träning med sällskapet sedan arbete
Nu: Biggest loser och smoothie

Nyår

Det firades in ett nytt år med middag hos bästaste vännerna. Sedan blev det fest men andra bra och några mindre bra. Kärleken var på plats och gav en nyårskyss.
Vad händer första dagen på året då? Middag i Nilsens hus och det med basta!

RSS 2.0