Enchiladas med quorn och mini majs

4 portioner
1 gullök
1 chili eller chilipulver efter smak
2 vitlöksklyftor
1 msk pressad limesaft
1 burk finkrossade tomater
4 st Tortillasbröd 6,5g fibrer
En burk mini majs
180g quornfilé
180g keso
4 skivor hård ost 17%


Hacka löken fint och bryn den i en kastrull med lite örtsalt. Häll i de finkrossadetomaterna och pressa ned vitlök. Hacka chili och låt den sällskapa i tomatsåsen. Peppra och tillsätt limesaften, blanda.
Hacka, stek och krydda quornfiléen. Jag brukar krydda med timjan, rosmarin och basilika.
Plasera bröden på en ugnsplåt med smörpapper. Bre ut tomatsåsen, quorn och keso i mitten på brödet. Hacka mini majsen tillsätt dem i brödet. Vik ihop tortillabrödet och hyvla en ostskiva att lägga på ovandsidan.
Låt det gräddas i ugnen på 175grader.
Bäst kompar detta ihop med en sallad. 

312kcal per portion
Protein 21g 26,8E%
Fett 8,2g 23,5E%
Varav mättade fettysror 50,2%
enkelomättade fettsyror 25,1%
fleromättade fettsyror 8,3%
Kolhydrater 36g 48E%

Kommentarer
Postat av: felicia

sv: behöver inte va så långa som du säger, de e skönt ändå :) och så mår man så mkt bättre sen hela dan:P

2012-05-01 @ 14:43:33
URL: http://tkhl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0