Vad är mode för dej?

 

Alla pratar om vad man ska ha för skor och vad man inte ska ha för skor.
Vad som är mode och vad som inte är mode. Men egentligen så handlar ju inte mode om man har nya kändisväskan eller inte.
Det handlar ju om at hitta sin egna stil och att man ska känna sig bekväm i kläderna man bär.
Det tycker jag i alla fall. Man kan ju ha de senaste design accesoarerna och allt där till och tycka att det är fint men att de egentligen inte är "jag".

Det var en gång en kvinna som berättade för mig om hennes dotter som aldrig hittade någon kille som hon gillade. Visst fanns det många killar men inga som var hennes stil och smak. Och det berodde på hur hon klädde sig. Hon bar kläder som hon gillade och tyckte var fina, men det var inte riktigt "hon" att gå i dom där korta kjolarna och tajta toppar, som hon nu gick i. Efter ett tag kom hon på sig och bytte stil till en som hon kände sig bekväm i. Och bara en liten stund senare träffade hon sin drömprins som hon så länge hade letat efter. Både hon och hennes mamma var säkra på att det berode på hennes klädstil.

Så det handlar inte alltid om vad som är rätt i modevärlden, det ska också vara rätt för dej.

Kommentarer
Postat av: nathaluUe

aldeles riktigt gumman :)

2007-01-13 @ 17:20:55
Postat av: .dalle

stämmer jättebra! Förstår inte varför resten av världen inte har fattat det ännu?! Det borde ju vara uppenbart vid det här laget! By the way: bra blogg du har!!!

2008-12-25 @ 23:17:14
URL: http://musikhjalpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0