Bananplättar med kakao

Med insperation ifrån Frida Svenssons äggplättar. Ett ägg, 1/2 banan, 1 msk kakao, 2 msk grahamsmjöl, 1 msk kvarg, lite krossade linfrön samt lite rapsolja att steka i. Tillbehör: Keso, hallon och kiwi.
334kcal/port
Protein 19,5g 23E%
Fett 13,3g 35,5E%
Mättade fettsyror:33,3%
Enkelomättade fettsyror:35,3%
Fleromättade fettsyror:19,6%
Kolhydrater 29,7g 40,9E%
Kommentarer
Postat av: Karin
mums
Postat av: Marie
Ser smaskens ut,
Liten fråga bara: Brukar du äta kiwin med skalet på? . . . ;o
Ha en bra dag!
Postat av: Jytte
Ja Marie, det gör jag oftast :)
Skalet sägs vara väldigt fiber- och antioxidantrikt men den största anledningen till att jag äter kiwi med skalet på är för att det känns onödigt att skala och slänga bort mycket av den fina frukten.
Ha det bra!
Postat av: Daniela
GAH SÅ GOTT
Trackback