Tunnbröd i stekpanna med quorngryta och halloumi

Imorgon far vi nedåt till Sthlm och lämnar Umeå i 10 dagar. Med detta faktum står kylen nästan tom, så när dagens middag skulle kastas ihop fick jag helt enkelt ta av det fanns och improvicera.

Tunnbröd i stekpanna (ca 7 bröd)
3 dl vatten
2 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
2 dl kruskakli
2 dl grahamsmjöl
2 msk krossade linfrön
salt efter smak och tycke

Kavla ut och stek i panna på medeltemp.

Quorngryta
Kokta röda linser
Hackade quornfileér
Hackade minimajs
Finkrossade tomater med chilismak
Kryddorna timjan, rosmari, paprika samt salt och peppar

+ stekt halloumi


Egentligen skulle vi ha picknik ikväll men vädret är inte det bästa så det blir soffhäng istället. Plugget då? Jag gjorde ett ryck i förmiddags men sen gick jag på förtidssemester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0