Nöt- och chokladpaj!

100 gram margarin
4 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
6 st färska dadlar
Blanda de torra ingredienserna med varandra. Mosa dadlarna och blanda ner. Tillsätt osmält margarin och blanda till en deg. Tryck ut på botten och några centimeter upp på kanten av en form.
Fyllning:
30 gram margarin
4 ägg
5 msk stevia strö
150 gram nötter (hasselnötter och valnötter)
6 msk riven kokos
4 tsk kakao
60 gram sockerfi choklad
Smält margarin. Vispa ägg pösigt med en elvisp. Grovhacka nötter samt chokladen och lägg ner i äggvispet. Tillsätt även riven kokos och kakao. Häll i margarinet samt stevian och blanda väl. Häll fyllningen över botten.
Grädda i ugnen i cirkus 20 minuter på 175 grader.
Kakan gick hem hos min skeptiska far och hos min sockersugna syster samt mamma! Det ni!
Tack för tipset :)