Krämig körsbärstomat- och kikärtssoppa

 
Soppa
ca 15 st körsbärstomater 
500g passerade tomater 
en burk med kikärtor 
1msk tomatpure
en gullök 
1dl vatten
ca 2dl lättmjölk
ca 1/3dl grädde
 
Ungsrosta tomaterna. Hacka och stek lök. Ned med övriga igredienser samt de ungsrostade tomaterna. Mixa fint med en stavmixer. Kryddning med sambal olek, salt, peppar, kanel, basilika och spiskummin efter smaklökar. Runda av med mjölk och grädde. 
 
Fetaostkräm 
4msk kvarg
ca 30g fetaost 
1msk solrosfrön
persilja 
salt och peppar
 
Blanda samman så att sex blir ett. 
 
 
NJUT! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Såg riktigt gott ut, synd bara att jag är så lat :P

2013-01-29 @ 13:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0